Lexmark Pro901 - nová multifunkční tiskárna

1. 9. 2010 16:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Lexmark Pro901, nová multifunkční tiskárna, s dotykovou obrazovkou a připojením k internetu

Lexmark Pro901 - nová multifunkční tiskárna

Společnost Lexmark International, Inc. dnes představila model Pro901, nový přírůstek své úspěšné řady profesionálních multifunkčních tiskáren (All-in-One).

Tiskárna Lexmark Pro901, stejně jako ostatní modely řady profesionálních multifunkčních tiskáren Lexmark, je navržena pro malé a střední podniky (SMB), které potřebují zvýšit produktivitu a současně ušetřit čas a cenné prostředky. Tento model nabízí čtyři funkce v jediném přístroji plus připojení k internetu1 a je vybavena 4,3palcovým dotykovým displejem.

„Tiskárnu Pro901 uvádíme v návaznosti na úspěch dosavadních multifunkčních tiskáren s dotykovým displejem. Jedná se o další model, který nabízí zákazníkům více než jen tisk,“ uvedl Paul Rooke, výkonný viceprezident a prezident Imaging Solutions Division společnosti Lexmark.

„Od našich zákazníků víme, že náklady na spotřební materiál představují v oblasti tisku největší problém. Proto model Pro901 nabízí kromě snadné obsluhy, dotykového displeje a SMARTSOLUTIONS také levný tisk díky tiskové kazetě v ceně 106 Kč bez DPH, díky čemuž dosáhnou uživatelé vyšší efektivity a ušetří čas i peníze,“ dodal Paul Rooke.

Nová multifunkční tiskárna Lexmark nabízí uživatelům úsporu času i peněz prostřednictvím:
• Černobílé tiskové inkoustové kazety v ceně 106 Kč bez DPH s výtěžností až 500 stran2
• Zvýšení produktivity díky SmartSolutions
• Bezstarostnosti díky pětileté záruce3

Běžná koncová cena Lexmark Pro901 je 5.755 Kč bez DPH

Lexmark SmartSolutions
Lexmark SmartSolutions, řada převratných aplikací přetvářejících způsob práce s inkoustovými multifunkčními zařízeními, je dalším faktorem zvyšujícím užitnou hodnotu tiskárny Lexmark Pro901. Kromě tisku, skenování, kopírování a faxování nabízejí SmartSolutions např. snadné skenování vizitek4, workflow a jedinečné aplikace pro usnadnění každodenních úloh, jako např. SCAN TO EVERNOTE a STAMPS.COM SHIPPING.

SmartSolutions je sada aplikací, které jsou k dispozici k bezplatnému stažení a jsou jimi vybaveny také modely Lexmark S605, PRO805 a PRO905 s dotykovou obrazovkou.

Další informace najdete na STRÁNCE „LEXMARK“ NA FACEBOOKU a na kanále „LEXMARKNEWS“ NA TWITTERU, také se můžete podívat na „LEXMARKNEWS“ NA KANÁLE YOUTUBE.