Logitech Fantasy Collection - kolekce myší

1. 9. 2010 16:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Oblíbené myši Logitech jsou nyní k dispozici v zářivých barvách a tajuplných vzorech, které roznítí vaši představivost

Logitech Fantasy Collection - kolekce myší

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Dnes společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) představila kolekci Logitech® Fantasy Collection, která obsahuje několik různých myší v pestrých barvách s podivuhodnými vzory, v nichž se mísí pohádková fantazie s hlubokým tajemnem. Kolekce myší Fantasy je inspirována současnými trendy v módě a pop-kultuře a umožňuje člověku vyjádřit svou osobnost a vytvořit si tak vlastní image, která je stejně barevná a jedinečná jako on sám.
„Kolekce Fantasy dodává naší výjimečné nabídce myší trochu šibalství a rozvernosti“, řekla Rory Dooleyová, viceprezidentka a generální ředitelka obchodního oddělení pro ovládací zařízení. „Široká škála barev a vzorů, v níž se odrážejí současné trendy, je zárukou toho, že každý si najde takovou myš, která se k němu bude skvěle hodit.“
Barevné spirály a hravé vzory
Série myší Fantasy Collection se vyznačuje pestrou směsicí barev a vzorů, které roznítí a uvolní vaši představivost. Patří sem například vzory Dark Fleur (Tmavá lilie), Blue Swirl (Modrý vír) nebo Pink Balance (Růžová rovnováha).
• Dark Fleur vyvolává dojem pohnutí a melancholie, která vašemu počítači dodá tajemnou eleganci díky spletitým vzorům s ornamenty.
• Blue Swirl je vybídkou k tomu, aby se člověk nechal unášet fantazií. Asymetrické překrývající se kruhy jako na klidné hladině rybníka, na niž dopadla jediná kapka vody, vás strhnou do svého víru.
• Pink Balance je vzor inspirovaný pohybem cirkusové artistky po laně vysoko nad přihlížejícími diváky. Tento hravý vzor je navržen tak, aby každému počítači dodal veselé a smělé vzezření.
K barvám v kolekci myší Fantasy patří karmínově rudá, růžová, modrá a jemně fialová — abychom vyjmenovali alespoň některé. Více informací o dostupných barvách a vzorech najdete na stránkách http://www.logitech.com/en-roeu
Cena a dostupnost
Kolekce Fantasy vám za přijatelnou cenu nabízí možnost osobně se projevit. Všechny myši se budou prodávat za jednotnou cenu pouze 840 Kč. Nové vzory jsou v obchodech i na internetu k dispozici od začátku září. Více informací najdete na stránkách www.logitech.com.

Tiskové zprávy

Diskuse