Logitech Wireless Speaker - repro pro notebooky

1. 9. 2010 20:58    Rubrika: Tiskové zprávy

Dva nové modely reproduktorů podstatně zlepšují zvuk notebooků

Logitech Wireless Speaker - repro pro notebooky

Bezdrátové reproduktory Logitech Wireless Speaker Z515 nabízejí bezdrátový dosah až 15 metrů a reproduktor pro notebooky Logitech Laptop Speaker Z305 poskytuje všesměrový zvuk

Notebooky dramaticky změnily způsob, jak si dnes užíváme zábavu, ale jejich zvuková výbava poněkud pokulhává. A protože na svém notebooku rádi sledujete filmy, zábavné pořady a videoklipy z Facebooku™, společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) představila bezdrátové reproduktory Logitech® Wireless Speaker Z515 a reproduktor pro notebooky Logitech® Laptop Speaker Z305. Bez ohledu na to, zda používáte notebook s operačním systémem Mac® nebo Windows® anebo netbook, bezdrátové reproduktory Z515 vám pomohou dostat skvělý zvuk z notebooku, iPadu™ nebo iPhonu®, a to úplně bez kabelů, zatímco model Laptop Speaker Z305 vám nabízí plný všesměrový zvuk, a přitom má malé provedení.
„Reproduktory vestavěné ve většině notebooků jsou velmi malé a obvykle nedokáží reprodukovat zvuk v plné síle,“ řekl Mark Schneider, viceprezident a generální ředitel obchodní divize audio produktů společnosti Logitech. „Ať již sbíráte hudbu v MP3 nebo milujete filmy, naší dvojici nových reproduktorů pro notebooky je snadné připojit, dát hlasitost naplno a ponořit se hluboko do říše svých oblíbených zvuků. Není žádný důvod, proč byste nemohli mít kvalitní zvuk, když se na notebooku díváte na nejnovější senzaci na YouTube® nebo poslední hollywoodský trhák.“
Bezdrátové reproduktory Logitech Wireless Speaker Z515 — Skvělý zvuk, žádné kabely
Abyste si mohli užívat volnost bez obtížných kabelů a umístit reproduktory až 15 metrů od zdroje zvuku, využívá model Logitech Wireless Speaker Z515 pro bezdrátový přenos zvuku bezdrátovou technologii v pásmu 2,4 GHz. A nastavení již nemůže být snadnější – stačí připojit přiložený bezdrátový adaptér do USB portu vašeho notebooku a jste připojeni během několika sekund. Nebo – když se chcete připojit k iPadu nebo iPhonu – nebudete ani tento USB adaptér potřebovat: jednoduše svůj přístroj přepněte do režimu „Vyhledávání/Viditelnost“ a reproduktory Logitech Z515 jej najdou a bezdrátově se připojí.
Nejde však jen o to, že jsou tyto reproduktory bezdrátové – poskytují totiž skvělý zvuk. Jsou osazeny dvěma dvoupalcovými drivery, které vytvářejí plný stereo zvuk a bohaté basy. A ještě další výhoda – abyste mohli svou hudbu mít s sebou kamkoli půjdete, je model Z515 vybaven dobíjecí baterií, která dokáže reproduktory napájet po dobu až 10 hodin.
Reproduktor pro notebooky Logitech Laptop Speaker Z305 — Všesměrový zvuk z vašeho notebooku, všude s vámi
Hledáte-li lehký a kompaktní reproduktor, který bude skutečně přenosný stejně snadno jako váš notebook, již hledat nemusíte – je zde model Logitech Laptop Speaker Z305. Reproduktor Z305 vydává zvuk ve 360 stupních, takže vyzařuje zvuk rovnoměrně ve všech směrech, abyste měli skvělý poslech v kterémkoli bodě v celé místnosti. Podporuje plug-and-play, připojuje se přes USB port a díky tomu okamžitě poskytuje čistý digitální zvuk – bez nutnosti instalovat software a připojovat externí napájení.
Aby vám mohl tento reproduktor sloužit všude, kde budete používat svůj počítač – v kanceláři, v posteli, na letišti – je model Logitech Laptop Speaker Z305 vybaven úchytkou, pomocí které se bezpečně připne na víko z druhé strany displeje, takže vám určitě nebude překážet. Reproduktor pro notebooky Z305 je extrémně lehký – váží pouhých asi 226 gramů – což znamená, že není problém jej všude nosit s sebou. Další praktickou vlastností je, že USB kabel je možné snadno uložit do zadní části reproduktoru, takže vše bude působit úhledně a uspořádaně.
Kdykoli budete připraveni vyrazit na cesty, oba nové modely reproduktorů Logitech pro notebooky jsou připraveny rovněž – buď v přiloženém cestovním pouzdře, nebo se snadno vejdou do vaší brašny na notebook.
Cena a dostupnost
Očekává se, že bezdrátové reproduktory Logitech Wireless Speaker Z515 budou ve Spojených státech a v Evropě k dostání v září za doporučenou maloobchodní cenu 3 440 Kč. Uvedení reproduktoru pro notebooky Logitech Laptop Speaker Z305 se ve Spojených státech a v Evropě očekává během září za doporučenou maloobchodní cenu 1 690 Kč.