T-Mobile ADSL internet již za 399 korun

2. 9. 2010 20:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Pořídit si pevný internet od T-Mobile nikdy nebylo tak výhodné. Operátor nyní nabízí v balíčku 2v1 Internet ADSL Standard bez pevné linky jen za 399 korun měsíčně. A to po celou dobu trvání smlouvy, tedy dva roky. Speciální cena je platná pro aktivace do konce října a získají ji uživatelé všech hlasových paušálů, včetně těch nejnižších.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění





Kdo uvažuje o pevném internetu na doma za velmi nízkou cenu a má od T-Mobile hlasový tarif, má nyní jedinečnou příležitost. Při uzavření smlouvy k tarifu Internet ADSL Standard bez pevné linky na dva roky získá na 24 měsíců surfování doma nebo v kanceláři již za 399 Kč včetně DPH měsíčně v rámci balíčku 2v1. Ten spojuje Internet ADSL Standard bez pevné linky a hlasové tarify z nabídky T-Mobile za jednu výhodnou cenu.

Speciální nabídku lze využít až do konce října 2010. Cena 399 korun je platná při uzavření smlouvy v rámci balíčku 2v1. V jeho rámci lze pevný internet kombinovat téměř se všemi mobilními paušály z nabídky T-Mobile – od BAV SE přes minutové až po kreditní a komunitní tarify.

Internet ADSL Standard bez pevné linky nabízí surfování s rychlostí: download až 8 Mb/s/upolad 512 kb/s. Uživatel tak získá přístup na web, aniž by musel platit paušál za pevnou linku.

Tiskové zprávy

Diskuse