Toshiba CAMILEO P20 a CAMILEO S30 - digitální videokamery

6. 9. 2010 21:26    Rubrika: Tiskové zprávy

Lehké videokamery Toshiba CAMILEO P20 a CAMILEO S30 s Full HD rozlišením nabízejí brilantní kvalitu obrazu a snadné ovládání

Toshiba CAMILEO P20 a CAMILEO S30 - digitální videokamery

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Toshiba Europe GmbH představila dvě nové digitální videokamery s formátem záznamu H.264: oba modely CAMILEO P20 i CAMILEO S30 snímají obraz ve Full HD rozlišení a jsou navrženy tak, aby jejich ovládání bylo co nejpohodlnější. Obě kamery jsou proto vybaveny velkým dotykovým displejem (s úhlopříčkou 7,6 cm / 3"), jenž uživatelům poskytuje snadno ovladatelné grafické prostředí. Zatímco videokamera CAMILEO P20 nabízí rozlišení fotografií 5 megapixelů, model CAMILEO S30 je vybaven osmimegapixelovým snímacím senzorem CMOS. Obě nové videokamery budou v Evropě, na Středním východě a v Africe k dostání během třetího čtvrtletí 2010.

CAMILEO P20: navrženo pro zachycení nezapomenutelných zážitků
Procházka městem, večírek s přáteli nebo den na pláži: každý chce takové okamžiky zachytit jako cenné vzpomínky – snadno a rychle. Videokamera CAMILEO P20 v moderní temně modré barvě je navržena pro mladé lidi, kteří mají rádi novinky a dbají na módní trendy, a nabízí vysokou kvalitu za přijatelnou cenu. Protože kamera v provedení jako pistole váží pouhých 151 g, lze ji snadno nosit na pásku na zápěstí, takže bude vždy po ruce, kdykoli budete chtít zachytit spontánní okamžiky.

CAMILEO S30: inteligentní společník, vždy připravený na dobrodružství
Videokamera Toshiba CAMILEO P20 má tloušťku pouze 19 mm a je proto ideálním společníkem na cestách a při sportu pro aktivní mladé lidi milující dobrodružství i pro zachycení vzácných rodinných vzpomínek. Model CAMILEO S30 bude k dispozici v různých barevných provedeních: tmavě modrá, burgundská rudá, malinová a stříbrná. Při návrhu konstrukce videokamery CAMILEO S30 bylo jednou z hlavních priorit pohodlné ovládání, a proto je možné snadno vybírat z nabídky osmi scénických režimů, jež jsou optimalizovány pro dosažení dokonalého výsledku i v nepříznivých světelných podmínkách – např. „pleť“, „noc“, „protisvětlo“ a další.

Vysoká kvalita fotografií a videa
Oba modely CAMILEO P20 i CAMILEO S30 jsou plně vybavené, vysoce kvalitní videokamery a současně digitální fotoaparáty. Digitální desetinásobný zoom umožňuje snímat vzdálené záběry v režimu videa i fotografování. Aby obraz nebyl roztřesený, mají videokamery vestavěný stabilizátor obrazu. Integrovaný software dokáže interpolací zvýšit rozlišení fotografií až na 16 megapixelů.

Zachyťte okamžik… a snadno jej sdílejte s přáteli
Aby sdílení videoklipů a fotografií bylo skutečně snadné, nabízejí videokamery CAMILEO P20 a CAMILEO S30 širokou škálu možností připojení: přes HDMI, miniUSB 2.0 nebo kompozitní video výstup je lze rychle a snadno připojit k televizorům nebo jiným digitálním přístrojům. Navíc jsou vybaveny slotem pro paměťové karty SD / SDHC / SDXC s kapacitou až 64 GB. Uživatelé ocení praktickou funkci, díky níž mohou přímo posílat své záznamy na servery určené pro sdílení videa, jako je například YouTube™, a sdílet fotografie s přáteli na portálech jako Picasa™ Web Albums.

Tiskové zprávy

Diskuse