Toshiba LUMILEO P100 a LUMILEO M200

6. 9. 2010 21:12    Rubrika: Tiskové zprávy

LUMILEO P100 a LUMILEO M200: Toshiba obohacuje nabídku příslušenství o dva výkonné LED prezentační přístroje

Toshiba LUMILEO P100 a LUMILEO M200

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Přenosná samostatná prezentační zařízení s LED technologií promítají ostrý obraz a mají dlouhou výdrž baterie – jsou ideální pro soukromé i obchodní využití

Společnost Toshiba Europe GmbH představila novou řadu přenosných miniaturních prezentačních zařízení - LUMILEO P100 a LUMILEO M200. Díky energeticky úspornému světelnému zdroji z LED diod nabízejí lehké prezentační přístroje dlouhou výdrž baterie až 80 minut. Řada LUMILEO v tmavě modrém provedení je určena pro soukromé uživatele stejně jako pro profesionály a produkty promítají velký, jasný a ostrý obraz ze široké škály vstupních zdrojů. Prezentační zařízení LUMILEO P100 a LUMILEO M200 budou v Evropě k dostání během čtvrtého čtvrtletí 2010.

Malé prezentační přístroje, velké možnosti
„Když chcete sdílet fotografie uložené v mobilním telefonu, hrát hry, procházet internet nebo vzít obchodní prezentaci k potenciálnímu klientovi, tyto nové produkty nabízejí možnost, jak překonat omezení ze strany displejů přenosných elektronických zařízení, jejichž rozměry bývají často velmi malé,“ říká Marco Perino, generální ředitel divize Digitálních produktů a služeb EMEA. Podle průzkumu Display Research vzroste poptávka po kapesních prezentačních zařízeních, vyjádřená jako složená roční míra růstu (CAGR – compound annual growth rate), o 88 % v období od roku 2010 do 2018.

LUMILEO P100 – prezentační zařízení do ruky pro obchod i zábavu
Přestože LUMILEO P100 je velmi malý přístroj, který se vejde i do nejmenší kapsy, výkonem své rozměry i hmotnost překonává: jeho LED světelný zdroj s dlouhou výdrží ve spojení s vysoce kvalitní optikou umožňuje uživatelům promítat na stěnu obraz s úhlopříčkou až 152 cm. Energeticky úsporná LED technologie a baterie s vysokou kapacitou dovolí na jedno nabití promítat videa s plným jasem po dobu až 80 minut. Při nižší hladině okolního světla, kdy je možné jas snížit, se výdrž baterie ještě úměrně tomu prodlouží. Miniaturní prezentační zařízení lze připojit a promítat obraz z notebooků, smartphonů, digitálních fotoaparátů, herních konzolí a přenosných multimediálních přehrávačů.

LUMILEO M200 – víceúčelové zařízení umí multimediální obsah ukládat i promítat
Model LUMILEO M200 má interní úložnou kapacitu 2 GB, slot pro SD paměťové karty a vestavěný přehrávač multimédií, takže dokáže pracovat dokonce bez nutnosti připojení externího úložného zařízení. Tento malý přenosný prezentační přístroj díky tomu představuje velmi všestranné a samostatné zařízení.

Snadné použití pro nerušenou zábavu i bezproblémové obchodní prezentace
Malé rozměry temně modrých zařízení LUMILEO nejsou nijak na úkor jejich použitelnosti. Ostření se provádí pomocí snadno ovladatelného kolečka a k ovládání funkcí v menu slouží pětisměrný prvek.

Tiskové zprávy

Diskuse