Data Storage Workshop

8. 9. 2010 08:22    Rubrika: Tiskové zprávy

Nejen zálohování a obnova dat – přijďte se podívat na Workshop „JollyBackup v praxi“

Data Storage Workshop

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Součástí bohatého programu 5. ročníku konference a výstavy Data Storage Workshop proběhne v době 12.20 – 14.40 také Workshop společnosti REKONix, a doplní tak teoretickou přednášku, která bude dvojicí Martin Kříž a Petr Klabeneš přednesena během dopoledního programu. Jejím předmětem budou vlastnosti a možnosti implementace produktu JollyBackup, a dále také představení nových možností IBM Tivoli Storage Manager 6, IBM TSM FastBack. Konkrétně se bude zabývat například základními principy inteligentního zálohování, novými technologiemi TSM pro zálohování poboček s funkcí bleskové obnovy – FastBack, integrací na VMware a Hyper-V, nebo konsolidovaným monitoringem a reportingem pro TSM a další komponenty IT (Linux, Windows, Databáze, Aplikace, Active Direktory, virtualizace atd.).

Věříme, že Vás přednáška zaujme a navštívíte také odpolední Workshop, jehož náplní budou praktické ukázky nasazení IBM TSM 6 s diskovými poli JollySTOR, zálohování a obnova. Přiblíží Vám také možnosti využití FastBack, pominuta nebude ani de-duplikace dat a monitoring v praxi.

Hlavními tématy letošní konference Data Storage Workshop, která pod záštitou asociace SNIA proběhne 21. září 2010 v Kongresovém centru U Hájků v Praze, jsou bezpečnost a dostupnost dat, virtualizace, úsporná datová centra, de-duplikace a migrace dat, zálohování a obnova dat.

Více informací, včetně detailního programu a registračního formuláře najdete na www.dsw.cz. Pro IT/ICT profesionály jsme na podzim 2010 připravili také řadu zajímavých seminářů, jejichž nabídku najdete na http://seminare.expo-net.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse