Sweex rozšiřuje aktivity na českém a slovenském trhu

8. 9. 2010 08:26    Rubrika: Tiskové zprávy

Nizozemský výrobce lifstylové elektroniky a IT doplňků firma Sweex se rozhodla podstatně rozšířit své dosavadní aktivity na českém a slovenském trhu. Mezi první kroky patří navázání spolupráce s předním českým distributorem, společností AT Computers, díky čemuž se Sweexu otevřou zcela nové distribuční kanály v obou zmíněných zemích. Sweex také vytvořil novou pozici account managera.

Sweex rozšiřuje aktivity na českém a slovenském trhu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Sweex, která již aktivně působí v 45 zemích pro výrazné posílení v České republice a na Slovensku rozhodla, díky silnému růstovému potenciálu obou trhů. Cílem firmy je maximální dostupnost veškerých jejich výrobků v rámci jmenovaných trhů a plynulá komunikace jak s místními prodejci, tak se zákazníky. To zahrnuje především zvýšení množství nabízených produktů, všestranný servis a nové služby. Prvním krokem Sweexu bylo navázání spolupráce s ICT distributorem AT Computers, který tak doplní stávajícího distributora ABC Data (v Čechách a na Slovensku) a slovenského distributora Agem.
Současně byla obsazena nová pozice account mangera pro český a slovenský trh. Od 1. září se stal součástí týmu Sweex Marek Lapáček, který bude k dispozici zákazníkům i prodejcům a poskytne veškerý servis v místním jazyce. „Naše přítomnost, blízká spolupráce s partnery, včasné dodávky, jasné pravidla pro servis, POS materiály, nabízená podpora a záruka nám jistě pomůžou navazovat vztahy i s dalšími prodejci. Reselleři, kteří již s námi spolupracují, oceňují naši snahu o pohodovou a bezstarostní spolupráci“ uvedl Michal Lepich, manager Sweexu pro střední Evropu.
Sweex v nedávné době prošel kompletním rebrandingem, jehož výsledkem je nový atraktivní design výrobků i jejich obalů a zcela nové produktové řady. Jako garanci kvality poskytuje Sweex k většině nových výrobků možnost, rozšířit standardní dvouletou záruku o dalších 10 let prostřednictvím jednoduché online registrace a žádosti. Zákaznické benefity jako vizuální atraktivita, jistota dlouholetého fungování, široké portfolio výrobků a příznivá cenová politika tak společně s rozšířenými obchodními a marketingovými aktivitami přispějí k rychlému rozšíření produktů Sweex na českém a slovenské trhu.

Tiskové zprávy

Diskuse