Norton Internet Security ochrání zákazníky společnosti Fujitsu

9. 9. 2010 21:28    Rubrika: Tiskové zprávy

Norton Internet Security ochrání zákazníky společnosti Fujitsu

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Software Norton bude dodáván ve všech počítačích Fujitsu po celém světě

Společnost Symantec Corp. (Nasdaq: SYMC), výrobce bezpečnostního softwaru Norton, oznámila, že společnost Fujitsu bude dodávat aplikaci Norton Internet Security ve všech svých spotřebitelských a podnikových osobních počítačích na celém světě. Společnost Fujitsu bude nabízet plnohodnotné bezplatné 60- nebo 90-denní přihlášení k odběru aplikace Norton Internet Security ve více jazycích.

Aplikace Norton Internet Security je nejrychlejší a nejefektivnější sada zabezpečení. Zjišťuje a eliminuje online hrozby a zabraňuje počítačovým zlodějům v krádeži identity a těžce vydělaných peněz uživatelů, takže mohou bezpečně procházet Internet, nakupovat a používat internetové bankovnictví. Aplikace Norton Internet Security také využívá špičkovou technologii zabezpečení na základě hodnocení, která pomáhá zajistit ochranu uživatelů před stažením škodlivých souborů bez ohledu na to, jakým způsobem se soubor do počítače dostane.

Spotřebitelské a podnikové počítače Fujitsu se budou dodávat na celém světě s aplikací Norton Internet Security s výjimkou Japonska, kde bude podnikovým zákazníkům dodávána aplikace Norton AntiVirus. Zákazníci v oblasti EMEA a v Japonsku obdrží 90denní přihlášení k odběru, zatímco zákazníci společnosti Fujitsu v asijsko-tichomořské oblasti a v Severní a Jižní Americe obdrží 60denní přihlášení k odběru.

„Společnost Fujitsu je váženým partnerem týmu Norton již mnoho let a jsme potěšeni, že si pro ochranu svých spotřebitelů a podnikových zákazníků před digitálními nebezpečími znovu vybrala špičkové produkty Norton,“ řekla Janice Chaffin, group president, Consumer Business Unit, společnost Symantec. „Přední světoví výrobci OEM si stále znovu vybírají značku Norton, protože máme špičkové produkty a nabízíme skutečnou hodnotu.“

„Je velice uklidňující, když jsou inovativní produkty společnosti Symantec součástí portfolia služeb a aplikací, které dodáváme s počítači Fujitsu,“ řekl Kuniaki Saito, corporate vice president společnosti Fujitsu a President of the Personal Systems Business Unit. „Produkty Norton vzhledem k jejich nebývale snadnému použití a ochranným funkcím zajišťují, že uživatelé našich počítačů mohou omezit rizika online a lépe a bezpečněji využívat možnosti Internetu.“

Tiskové zprávy

Diskuse