ASUS - DVD mechanika Extreme Slim External DVD-RW

10. 9. 2010 21:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Ultratenká optická mechanika ASUS

 ASUS - DVD mechanika Extreme Slim External DVD-RW

TISKOVÁ ZPRÁVA - původním znění

ASUS představil DVD mechaniku Extreme Slim External DVD-RW, která vyniká 14 milimetrů úzkým tělem a nízkou hmotností a nezaostává ani funkcemi a parametry. Mechanika s povrchovou úpravou z leštěného hliníku je vhodná pro uživatele přenosných počítačů, k nimž se připojuje prostřednictvím USB portu, který se zároveň stará o její napájení.

Tenký a praktický
ASUS kladl při návrhu této mechaniky hlavní důraz na design. Extrémně tenký a kompaktní obdélníkový tvar potěší všechny, kteří potřebují zařízení často přenášet. Zásluhou 14 mm profilu a lehké konstrukci se totiž vejde do každé tašky. Povrchová úprava z leštěného hliníku dodává mechanice elegantní a stylový vzhled.

Mechanika Extreme Slim External DVD-RW poskytuje celou řadu funkcí a vysokou spolehlivost. Nabízí čtení i zápis DVD a CD s podporou všech důležitých formátů. Umožňuje libovolnému počítači s operačním systémem Windows čtení i zápis DVD, což ocení obzvláště uživatelé netbooků, které nedisponují vestavěnou optickou mechaniku.

Kromě kompaktnosti a snadné přenositelnosti má Extreme Slim External DVD-RW další výhody. Využívá rozhraní USB 2.0, a po připojení nejsou požadovány žádné ovladače ani instalace. Zařízení nevyužívá napájecí adaptér, ale napájí se přímo z počítače pomocí přibaleného USB kabelu, což usnadňuje použití na cestách.

Tiskové zprávy

Diskuse