Lenovo IdeaCentre A300 all-in-one počítač

10. 9. 2010 21:29    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Lenovo představuje IdeaCentre A300 - nejtenčí all-in-one počítač ve svém segmentu. Díky svému elegantnímu designu, který integruje počítač do své základny místo konvenčního umístění za obrazovkou, je A300 navzdory použitému 21,5“ Full HD LED displeji pouhých 18,5 mm hluboký.

Lenovo IdeaCentre A300 all-in-one počítač

TISKOVÁ ZPRÁVA - původním znění


IdeaCentre A300 je vybaven unikátní certifikací Lenovo Enhanced Experience, která přináší optimalizovaný start a ukončení systému, bohaté multimediální možnosti a nástroje pro snadnou údržbu systému. A300, který je možné vybavit až procesory Intel Core 2 Duo, přichází s aplikacemi pro zábavu, které zahrnují software CamSuite pro lepší sledování obličeje a aplikování zábavných efektů prostřednictvím integrované webové kamery.

Standardní výbava zahrnuje klávesnici a myš připojené bezdrátovou technologií Bluetooth pro pohodlnější užívání počítače v obývacím pokoji a podporuje HDMI vstup/výstup pro připojení jiných HD zařízení, jako je televize. IdeaCentre A300 obsahuje také integrovaný vysokorychlostní Wi-Fi adaptér standardu 802.11n a software Lenovo Rescue System pro rychlou a snadnou obnovu dat v případě, kdy je dokument ztracen nebo poškozen.

Ceny a dostupnost
IdeaCentre A300 bude v prodeji za cenu od 19 990,- Kč bez DPH. K IdeaCentre A300 poskytuje Lenovo i bílou externí USB DVD-RW mechaniku a externí DVB-T tuner s dálkovým ovladačem jako dárek zdarma.

Pro nejnovější informace o Lenovo news se zaregistrujte na RSS kanály společnosti Lenovo nebo sledujte Lenovo na Twitteru: www.twitter.com/LenovoCZ.

Tiskové zprávy

Diskuse