Data Storage Workshop již příští úterý

14. 9. 2010 16:59    Rubrika: Tiskové zprávy

Jednoznačně nejvýznamnější událostí letošní podzimní sezóny je v oblasti storage již tradiční konference a výstava Data Storage Workshop, která proběhne 21. září 2010 v Kongresovém centru U Hájků v Praze.

Data Storage Workshop již příští úterý

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Konferenční program nabídne sérii přednášek na témata bezpečnost a dostupnost dat, virtualizace, úsporná datová centra, de-duplikace a migrace dat, zálohování a obnova dat. Často skloňovaným výrazem bude také efektivita, a její zvyšování přinášené dynamickým rozvojem inovací v této oblasti. Z konkrétních přednášek lze například jmenovat přednášku společnosti EMC, která představí dvě unikátní technologie v oblasti zvýšení výkonu a efektivity provozu mid-range diskových polí Clariion - FAST Cache a FAST 2, včetně praktických ukázek použití. Dalším jistě zajímavým příspěvkem bude prezentace obchodního ředitele SGI, která se bude zabývat energetickou efektivitou a výkonem storage za zachování maximální flexibility řešení při návrhu komplexních řešení datových center. Budou prezentovány metody a technologie jako je virtualizace storage, MAID, VTL, D2D backup/restore, cloud storage, DC technologie atd.

Pro detailní dotazy a diskuzi návštěvníkům poslouží výstavní část akce, kde se budou moci setkat s odborníky v oblasti a zástupci dodavatelů jednotlivých řešení.

Více informací, včetně detailního programu a registračního formuláře najdete na www.dsw.cz. Pro IT/ICT profesionály jsme na podzim 2010 připravili také řadu zajímavých seminářů, jejichž nabídku najdete na http://seminare.expo-net.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse