HP - portfolio pro malé firmy

14. 9. 2010 17:13    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost HP představila „to pravé IT“ – „Just Right IT“ – portfolio, jež umožňuje malým firmám snadno získat přesně ty IT funkce, které potřebují, a to ve správný čas a za správnou cenu. Díky tomu nemusejí řešit technologické problémy a mohou se plně soustředit na poskytování lepších služeb svým zákazníkům.

HP - portfolio pro malé firmy

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Portfolio obsahuje nový server, tiskárnu(1) a PC produkty, jejichž vlastnosti a ceny přesně odpovídají požadavkům malých firem na cenovou dostupnost a hodnotu.
„Malé a střední firmy (SMB) sice nadále opatrně sledují ekonomiku, ale také hledají způsoby, jak zjednodušit svůj provoz a připravit se na růst,“ řekl Anil Miglani, senior viceprezident poradenské firmy AMI Partners. „HP nabízí s pomocí svých obchodních partnerů rozšířené technologické portfolio s realistickými službami financování, které umožní malým a středním firmám zvládnout expanzi dat, zvýšit produktivitu zaměstnanců, udržet si klienty a získat nové obchodní příležitosti.“

Jednodušší řízení obchodní činnosti
Malým firmám s rostoucími nároky na IT a s omezenými rozpočty mohou přispět ke zvýšení produktivity následující řešení společnosti HP:
— Vysoce spolehlivý HP ProLiant MicroServer. Jako špička portfolia Just Right IT nabízí tento tichý a energeticky úsporný server firmám do 10 zaměstnanců cenovou dostupnost, vysoký výkon a ochranu dat. Pomůže jim efektivněji centralizovat informace a rychleji přistupovat k souborům, aby zaměstnanci mohli snáze a bezpečně sdílet informace či firemní i zákaznická data.

— Energeticky úsporný počítač HP 500B Series Business Desktop PC s přizpůsobitelnou úložnou kapacitou. Tento minitower obsahuje operační systém Windows 7, konfigurovatelné pevné disky a vhodně umístěné pozice i porty pro snadný přístup. Poskytuje rovněž energeticky úspornou alternativu pro pokročilé sdílení fotografií, videa a zvuku.
— Nový nástroj HP Insight with Microsoft System Center Essentials 2010 pro lepší monitorování a řízení technologické infrastruktury z jediné konzoly. Tento software pro středně velké firmy, které používají virtualizované servery a datová úložiště, může v kombinaci s podpůrnými službami HP pomoci zamezit předimenzování IT zdrojů.
Jednodušší zajištění dostupnosti a ochrany dat
Malé a středně velké firmy potřebují zabezpečit svá podniková data a zároveň zajistit jejich dostupnost pro případ havárie. Nová řešení dostupnosti a ochrany dat nabízejí klientům:
— Výkonnější a flexibilnější úložné řešení HP StorageWorks P2000 G3 Modular Smart Array (MSA) s rozhraním 10GbE iSCSI, které až desetinásobně zrychluje propojení mezi serverem a úložným systémem.
— Vylepšený nástroj pro zajištění kontinuity provozu HP Data Protector Express 5.0. Jeho zdokonalené uživatelské rozhraní pro správu zálohování a obnovení mohou rychle a snadno ovládat i běžní uživatelé, nevyžaduje administraci pracovníky IT oddělení.
— Zjednodušené softwarové řešení sdíleného ukládání dat HP P4000 Virtual SAN Appliance (VSA), které jako jediné umožňuje zákazníkům s virtualizovanými servery přejít na sdílené ukládání dat bez nutnosti nákupu fyzické infrastruktury úložné sítě.
— Službu HP ITSM Assessment for Virtualized Environments Service pro zajištění lepší dostupnosti systémů pomocí doporučených procesních vylepšení.
Zjednodušení komunikace a připojení
Správa bezdrátových, hlasových a datových sítí může být často složitá a obtížná. HP proto nabízí nová řešení přenosu hlasu přes IP a bezdrátového připojení pro malé a střední firmy:
— Přístupový bod HP V-M200 802.11n, který dokáže připojit k síti až 64 mobilních uživatelů najednou s rychlostí blížící se pevnému připojení – s vysoce spolehlivým zabezpečením.
— Ucelené virtualizační prostředí Virtualization Smart Bundles with Microsoft Hyper-V Server 2008 R2, tvořené úložnými systémy, servery a síťovou technologií, umožňuje klientům snadno začít využívat výhody virtualizace.
Just Right IT rozšiřuje působnost obchodních partnerů
Nová řešení pro malé a střední firmy jsou k dispozici jak u obchodních partnerů HP, tak přímo v obchodech společnosti HP. Portfolio Just Right IT umožňuje obchodním partnerům ušetřit jejich zákazníkům z malých firem čas tím, že splňuje celou řadu technologických potřeb – od tiskáren a PC až po servery a síťové prvky.
HP Financial Services, divize zaměřená na služby leasingu a správy životního cyklu majetku, nabízí malým a středním firmám širokou škálu ucelených řešení financování, která jim pomohou vejít se při upgradu podnikových technologií do realistického rozpočtu. HP Financial Services Channel Partner Program nabízí komplexní řešení financování, jež umožňuje autorizovaným obchodním partnerům nabízet zákazníkům optimalizované finanční služby pro jejich IT prostředí.
Další informace o nových produktech HP pro malé a střední firmy jsou k dispozici na webu www.hp.com/go/whatsnewforsmb.

Tiskové zprávy

Diskuse