Genius s novým servisním partnerem pro ČR a SR

15. 9. 2010 12:09    Rubrika: Tiskové zprávy

Tchajwanský Genius, jedna z předních světových značek v oblasti IT a spotřební elektroniky, si vybral jako servisního partnera v České republice a na Slovensku společnost FixIT. Genius nabídne zákazníkům prostřednictvím svého nového partnera významně kvalitnější servisní podporu. FixIT bude doplňovat snahu lokálních distributorů značky o co nejširší penetraci produktů Genius v České a Slovenské republice.

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost FixIT působí jako end-to-end servisní partner pro několik významných výrobců IT a spotřební elektroniky a je činná na českém, slovenském, polském a maďarském trhu. Firma poskytuje zákaznický servis, řešení technické podpory, úplné vyřízení RMA procesu, opravy a péči o zákazníky.

FixIT bude poskytovat servisní podporu pro kompletní produktovou nabídku značky Genius, jež zahrnuje digitální a webové kamery, myši, klávesnice, náhlavní soupravy, reproduktory, sestavy pro domácí kino, fotorámečky, MP3 přehrávače, tablety, herní periferie atd.

Díky partnerství s FixIT se uvolní ruce lokálním distributorům, kteří se budou moci od nynějška více zaměřit na prodej produktů Genius. Profitovat z něj budou i zákazníci, kteří již nemusí při nákupu produktů Genius přemýšlet o kvalitě značkového servisu.

Při reklamaci zašlou dealeři vadný produkt do servisního střediska FixIT prostřednictvím libovolné přepravní služby nebo jej zde předají osobně a během 10 až 15 pracovních dní obdrží produkt zpět. V případě nejasností mohou dealeři kontaktovat své distributory. Kompletní RMA procedury včetně kontaktů na podporu jsou k dispozici na adrese:
www.fixit-service.com/genius

Tiskové zprávy

Diskuse