ASUS All-in-one PC ET2400

16. 9. 2010 16:46    Rubrika: Tiskové zprávy

All-in-one počítače ASUS s vylepšeným zvukem a Full HD displejem

ASUS All-in-one PC ET2400

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

ASUS představil řadu All-in-one PC ET2400 pro práci i domácí zábavu, která nově přináší zvukovou technologii SonicMaster, 23,6palcovou širokoúhlou Full HD obrazovku a výkonné procesory Intel Core i3/i5/i7*. Nejvybavenější model ET2400XVT nabídne dokonce 3D rozměr ve hrách a filmech díky technologii NVIDIA 3D Vision, která poskytuje stereoskopický 3D obraz ve Full HD rozlišení*.

Čistá reprodukce zvuku s technologií SonicMaster
Řada All-in-one PC ET2400 nabízí kvalitní reprodukci zvuku zásluhou patentované technologie SonicMaster vyvíjenou společně s Bang & Olufsen ICEpower. Jedná se o kompIetní hardwarové a softwarové řešení, které využívá výkonnější zesilovače a kodeky navržené tak, aby minimalizovaly zkreslení zvuku. SonicMaster reprodukuje zvuk ve frekvenčním spektru 80 Hz – 12 kHz.

Důraz na rychlost a výkon
Řada ASUS All-in-one PC ET2400 využívá také technologii ASUS Super Hybrid Engine,* jež v kombinaci s nejnovějšími procesory Intel zvyšuje celkový výkon systému až o 15 %.
ASUS do nových počítačů integroval i datové rozhraní USB 3.0,* které v porovnání s USB 2.0 desetinásobně urychluje přenos dat. Bluetooth 3.0* poskytuje až 8krát rychlejší synchronizaci mobilních zařízení než je starší standard Bluetooth 2.1.
Počítače ET2400 dále mají snadno odnímatelný zadní panel, díky čemuž se dá snadno rozšířit operační paměť.

Počítač pro domácí zábavu
Všechny modely řady ET2400 disponují 23,6-palcovým Full HD displejem s poměrem stran 16:9. Dotykový displej umožňuje uživatelům jednoduše zvětšovat, zmenšovat nebo otáčet obrázky a procházet webové stránky*.
Uživatelům je kromě toho k dispozici mnoho dalších možností zábavy díky vestavěnému TV tuneru*, Blu-ray mechanice* a HDMI vstupu*, kompatibilnímu se zařízeními jako jsou herní konzole, fotoaparáty a notebooky *.
Vedle myši a klávesnice je součástí balení všech modelů taktéž nástěnný držák.

*- k dispozici pouze u vybraných modelů

Tiskové zprávy

Diskuse