EA SPORTS FIFA 11 - demo ke stažení

16. 9. 2010 17:02    Rubrika: Tiskové zprávy

Vyzkoušejte EA SPORTS FIFA 11 a seznamte se s hvězdným týmem 17 fotbalistů, kteří se objeví na lokálních verzích obalů hry

EA SPORTS FIFA 11 - demo ke stažení

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) oznámila, že je k dispozici ke stažení plně hratelné demo hry EA SPORTS™ FIFA 11 ve verzích pro počítačový zábavní systém PLAYSTATION®3 na PLAYSTATION Store, videoherní a zábavní systém Xbox 360® na Xbox Live Marketplace pro majitele zlatého členství a pro PC na stránkách www.easports.cz/fifa11. Majitelé stříbrného členství Xbox Live získají přístup k demoverzi 23. září.

V demu lze hrát za týmy Chelsea, FC Barcelony, Realu Madrid, Juventusu Turín, Bayeru Leverkusen a Olympique Lyon a bezprostředně si vyzkoušet, jak FIFA 11 mění díky funkci Personality+ způsob autentického ztvárnění hráčů na hřišti i mimo něj. Jde o zcela novou formu reflexe individuálních schopností a dovedností hráčů, které bude možné naprosto jasně odlišit. V demoverzi je možné hrát exhibiční zápasy se tříminutovými poločasy na domácím stadionu Realu Madrid, kterým je Estadio Santiago Bernabeu. Na stránky www.easportsfootball.com lze rovněž nahrávat vlastní videa z dema. Fanoušci, kteří si zahrají na sociální síti Facebook® EA SPORTS FIFA Superstars a dosáhnou určitých úspěchů, si budou moci v demu okamžitě odemknout tým Arsenalu a za nákup zlatého balíčku hráčů si zpřístupní Emirates Stadium.
Vydavatelství EA SPORTS dnes také představilo kompletní mezinárodní sestavu fotbalových hvězd, které propůjčí své tváře obalu FIFA 11 a zapojí se do marketingových a reklamních kampaní na celém světě. FIFA 11 bude lokalizována do 18 jazyků a v prodeji bude v celkem 51 zemích. Hlavní osobností je 28letý Brazilec Kaká, jehož doplňuje dalších 16 globálních superstar z 15 zemí reprezentujících 11 různých klubů a 9 fotbalových lig. Členové letošního týmu EA SPORTS se mohou honosit celkem 2 tituly Mistrů světa FIFA, 5 tituly vítěze Ligy mistrů, 32 národními mistrovskými tituly či jedním titulem Mistra Evropy a představují tak vůbec nejsilnější výběr, jaký kdy v historii série FIFA vzniknul.
„Je to pro nás obrovská čest, mít možnost sestavit z tolika výjimečných hráčů tým pro FIFA 11,“ uvedl Matt Bilbey, viceprezident pro fotbalové tituly EA SPORTS. „Tento mix superhvězd z celého světa, z nichž každá vyniká jedinečným stylem hry a zápalem, stejně jako úžasná paleta různých pojetí kopané, které představují, jsou naprosto přesným vyjádřením toho, čeho jsme se ve FIFA 11 snažili dosáhnout – skutečně autentického ztvárnění fotbalu v bezkonkurenční kvalitě.“

Tiskové zprávy

Diskuse