T-Mobile - Internet v mobilu na den aneb 24 za 24

16. 9. 2010 21:28    Rubrika: Tiskové zprávy

- Ochrana zákazníků: homepage web’n’walk prohlížeče zdarma

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



T-Mobile rozšiřuje nabídku datových tarifů o denní balíček. Pro své klienty připravil Internet v mobilu na 24 hodin za rovných 24 Kč včetně DPH. Nabídka je vhodná pro všechny paušální i Twist zákazníky, kteří zatím nemají aktivovaný jiný datový balíček. Tarifikace se neodvíjí od objemu přenesených dat, za 24 korun si tak surfaři užijí neomezené brouzdání po dobu 24 hodin od okamžiku připojení.

„Stále pokračujeme v trendu maximálního zjednodušení nabídky a rozšíření dostupnosti služeb všem zákazníkům,“ vysvětluje Petr Dvořák, marketingový ředitel společnosti T-Mobile, a doplňuje: „Denní balíček vychází vstříc potřebám občasného přístupu k datům přímo v telefonu.“

Stávající zákazníci si mohou Internet v mobilu na den aktivovat pomocí SMS ve tvaru IDEN A, odeslanou na číslo 4603, a to pouze před prvním použitím. Noví klienti již budou mít Internet v mobilu na den jako základní způsob účtování surfování přes mobilní telefon.

Balíček na den je vhodný pro nepravidelné návštěvníky internetu, vyhledávání informací (jízdních řádů), kontrolu sociálních sítí či čtení e-mailů. Ideální je především způsob účtování – zákazník platí až při zahájení surfování, nikoli při aktivaci. Pro náruživější surfaře je pak vhodnější přejít na některé z datových zvýhodnění.

Princip účtování GPRS/EDGE/3G je velmi jednoduchý. Jakmile se účastník připojí, naúčtuje se mu částka 24 Kč. Za tuto částku může zákazník datovat po dobu následujících 24 hodin, lhůta běží od okamžiku spuštění služby. Operátor také chrání klienty, kteří kliknou na připojení k datovému provozu omylem, úvodní stránka web’n’walk prohlížeče nebude zpoplatněna.

Maximální objem přenesených dat v rámci 24 hodin je 10 MB, což vyhovuje stále rostoucím požadavkům různých aplikací na velikost datových přenosů. Při dosažení této hranice bude zákazník informován esemeskou a rychlost surfování může být snížena, klienti se tedy nemusí obávat doúčtování jakéhokoli následného poplatku při překročení FUP.

Tiskové zprávy

Diskuse