HP Omni 100 rozšiřuje rodinu All-in-One počítačů

23. 9. 2010 12:13    Rubrika: Tiskové zprávy

HP představila nejnovější počítače s dotykovým ovládáním. HP TouchSmart310 PC s novým designem nabízí elegantně štíhlý, přitažlivý tvar a nejnovější verzi výjimečného software HP TouchSmart. Konečným výsledkem pro spotřebitele je ještě více intuitivní a zábavný počítač.

HP Omni 100 rozšiřuje rodinu All-in-One počítačů

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



„Každá generace počítačů TouchSmart je odrazem toho, jakou zpětnou vazbu společnost HP získala od svých zákazníků a je doplněna nejmodernějšími technologiemi,“ říká Charl Snyman, viceprezident a generální manažer, HP Personal Systems Group, pro Evropu, Střední východ a Afrika (EMEA). „Jedinečné rozhraní TouchSmart umožňuje uživatelům dělat víc, než jen základní výpočetní techniky - chová se jako centrum jeho digitálního životního stylu, podporuje kreativitu, snadnou organizaci a nabízí opravdu jedinečný zážitek.“

Tvořte, komunikujte a přizpůsobte si počítač pomocí jediného dotyku
Nejnovější verze výjimečného softwaru HP TouchSmart mění desktop na vlastní plátno, umožňující uživatelům volně přetahovat aplikace, hudbu, fotografie, videa a obsah webu přímo na ploše jako „magnety.“ Vícevrstevné tapety přináší hloubku a perspektivu displeje zatímco lepší vyhledávací a zobrazovací funkce umožňují uživatelům snadno nacházet aplikace - to vše pouhým dotykem prstu.
Kromě stávajících aplikací, jako Twitter a HP MusicStation od Omnifone, je aktualizovaný software nyní vybaven vestavěnou dotykovou Facebookovou aplikací, která umožňuje snadněji, než kdy dříve, zůstat ve spojení s přáteli a rodinou. Uživatelé mohou vytvářet vlastní video pozdrav a poslat ho přímo na zeď svého známého ve Facebooku.
Kromě toho HP dnes představila HP Application Store, který poskytuje přístup k aplikacím zdarma včetně těch předplacených a to od partnerů, jako jsou Ubisoft, Marvel Comics a Cartoon Network. Aplikace zahrnují:
— Marvel Comics: Prožijte největší příběhy od Marvela, jako nikdy předtím – procházejte celou knihovnu digitálních komiksových knih od Marvela.
— Cartoon Network: Dostávejte pravidelné novinky o vysílání Cartoon Network a jeho postavách.
— Množství dalších dotykových her pro pobavení každého člena rodiny.
Vysoký výkon se potkává s elegantním designem
Čtvrtá generace HP TouchSmart PC se vyznačuje vyváženým elegantním designem a výkonem. Štíhlejší 20palcový displej HP TouchSmart310 s vysokým rozlišením sedí na stojanu, který je možný naklonit až o 30 stupňů. Vestavěný bezdrátový LAN, webkamera, přední reproduktory a TV tuner nabízejí silný multimediální zážitek. Výbavu doplňuje AMD VISION procesor, výkonná grafická karta NVidia s až 2 GB celkově dostupné grafické paměti a velkokapacitní disk s kapacitou 750 GB.
S ohledem na životní prostředí, HP TouchSmart310 PC je certifikován s ENERGY STAR® a splňuje standardy pro stříbrnou registraci pro Electronic Products Environmental Assessment Tool (EPEAT®). Kromě toho, některé součásti jsou 100 procentně bez bromovaných zpomalovačů hoření (BFR) a polyvinyl chloridu (PVC).
HP Omni 100 nabízí stylovou jednoduchost
HP Omni 100 poskytuje požadovaný výkon v elegantním, All-in-One designu. Snižuje počet potřebných kabelů na 1 napájecí kabel, místo až 13 kabelů u klasických počítačů. Je vybaven 20 palcovým displejem s vysokým rozlišením, technologií AMD VISION, grafikou ATI Radeon a prostorem na pevném disku až 750 GB. HP Omni 100 disponuje nejnovější verzí softwaru HP MediaSmart, díky kterému je jeho ovládání snažší, než kdy bylo a uživatelé mohou jednoduše spravovat fotografie, videa a hudbu.
Ceny a dostupnost
— Stolní počítač HP TouchSmart310 bude dostupný od listopadu za doporučenou koncovou cenu 31 390 Kc s DPH.
— Stolní počítač HP Omni 100 bude dostupný od listopadu za doporučenou koncovou cenu 18 690 Kc s DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse