Samsung HMX-T10 - digitální videokamera

23. 9. 2010 12:42    Rubrika: Tiskové zprávy

Zachyťte vzácné okamžiky ve Full HD kvalitě a vždy pohodlně s novou videokamerou SAMSUNG

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Videokamera Samsung HMX-T10 s objektivem nakloněným o 20 stupňů nabízí nebývalý uživatelský komfort

Samsung Electronics Co., Ltd., globální lídr v oblasti digitálních médií a technologií pro digitální konvergenci, dnes představil svoji převratnou videokameru HMX-T10. Tato videokamera s Full HD rozlišením je vybavena inovativním a průkopnickým objektivem Slanted Lens se sklonem 20 stupňů, který uživatelům zaručí zcela pohodlné nahrávání, bez nepřirozeného namáhání paží či zápěstí, jak je běžné u standardních videokamer na současném trhu.

Samsung HMX-T10 je součástí nové řady kompaktních digitálních videokamer příští generace, se kterými je snímání ve vysoké kvalitě Full HD rozlišení jednodušší než kdy dříve. Díky malým rozměrům lze HMX-T10 nosit vždy a všude s sebou. Videokamera tak nabízí bezkonkurenční mobilitu a jednoduché snímání a úpravy obsahu přímo na vašich cestách, bez jakýchkoli kompromisů v kvalitě.

Samsung HMX-T10 se pyšní stylovou povrchovou úpravou a štíhlým designem, současně je ale také vybavena funkcemi, které uživateli dopřejí spoustu zábavy a maximálně usnadní její používání. Za všechny jmenujme dotykovou LCD obrazovku s vysokým jasem a úhlopříčkou 2,7 palce, nebo možnost fotografovat statické snímky při současném nahrávání videa. A díky malým rozměrům lze HMX-T10 vzít snadno kamkoli s sebou a zachytit tak ty nejdůležitější momenty – od narozenin přátel až po nezapomenutelnou rodinnou dovolenou na pláži.

Možnosti kvalitního záznamu

Ke svému kompaktnímu designu nabízí videokamera HMX-T10 také inovativní a špičkové schopnosti záznamu, zaručující nejvyšší kvalitu fotografií a videí. Může se tak pochlubit technologií záznamu umožňující ukládat libovolnou stopáž ve Full HD rozlišení, které je zárukou křišťálově čistého obrazu a detailních fotografií s rozlišením 4,7 megapixelu. Videokamera je mimo jiné vybavena i optickou stabilizací obrazu, takže žádný z vámi pořízených záběrů nebude rozmazaný. Nové převratné videokamery Samsung vybavené funkcemi pro okamžité snímání Point-and-shoot nenechají nikoho na pochybách, pokud jde o skvělé záběry s vysokou kvalitou záznamu.

O profesionální kvalitu nahrávek se v HMX-T10 stará pokročilý CMOS snímač BSI (Back Side Illuminated), který má oproti běžným CMOS snímačům dvojnásobnou citlivost. Tato pokroková technologie výrazně omezuje zkreslení obrazu a poskytuje čisté videonahrávky a fotografie i při špatných světelných podmínkách.

Inovativní Design a funkce usnadňující používání
Videokamera HMX-T10 je vybavena novátorským objektivem Slanted Lens se sklonem 20°, který usnadňuje manipulaci s přístrojem a zaručuje pohodlné pořízení kvalitních snímků. Díky němu může být vaše ruka v přirozenější poloze – kameru již nemusíte držet přímo ve vašem výhledu. Předejdete tak mimo jiné bolesti ruky, která není v této pozici tolik namáhaná. K dalším zdokonalením procesu nahrávání patří funkce Smart Auto, se kterou je veškeré snímání mnohem přímočařejší, dále dotyková LCD obrazovka s úhlopříčkou 2,7 palce, na které si může uživatel prohlédnout jasný a detailní obraz nahraného záznamu a provést jeho bezprostřední úpravy. Spolu s HMX-T10 je také dodáván zabudovaný software Intelli-studio 2.0, umožňující bezproblémovou správu a editaci videí a fotografií. Tento zabudovaný program umožňuje uživatelům přeměnit jakýkoli počítač v mobilní ateliér, v němž si mohou videozáznam přehrát a sestříhat i bez instalace podpůrného softwaru. Program Intelli-Studio také zjednodušuje sdílení záznamů, protože uživatele zbavuje časově náročného nahrávání obsahu na oblíbené webové stránky pro sdílení videozáznamů.

Produktové specifikace:
T10
Snímač: 2.1M BSI CMOS
LCD displej: 2,7 palce 230K dotykový
Objektiv: 10x

Clonové číslo:
F1,8
Video rozlišení: 1920x1080 60i
Foto rozlišení: 4,7 megapixelů
Stabilizace obrazu: OIS
Rozměry: 54 X 56,5 X 115,5 mm
Uložiště: SD/SDHC Slot
Speciální funkce: • BSI CMOS
• Kompaktní design
• Funkce Smart Auto
• Objektiv Slanted Lens se sklonem 20°
• Technologie Full HD
• Inteligentní stabilizace Smart OIS
Dostupnost: Září 2010
Doporučená MOC: 6.990,- včetně DPH

Tiskové zprávy

Diskuse