Samsung Star a Hello Kitty tvoří dokonalý pár

23. 9. 2010 21:05    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung Star a Hello Kitty tvoří dokonalý pár

Samsung Star a Hello Kitty tvoří dokonalý pár

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Samsung představuje speciální edici
dotykového telefonu Star Hello Kitty!

Společnost Samsung, přední výrobce a inovátor na trhu spotřební elektroniky, představil speciální edici mobilního telefonu Samsung Star (S5230) Hello Kitty. Oblíbený telefon, jenž patří mezi nejrychleji prodávané telefony v historii společnosti Samsung, se spojil s celosvětově oblíbenou kočičkou Hello Kitty. Podaří se jim společně dobýt další prodejní rekordy?
Telefon Samsung Star edice Hello Kitty nově nabízí mnoho zajímavých multimediálních funkcí, jako je například služba „Shazam „Find Music“. Díky této funkci vždy snadno zjistíte název skladby i interpreta právě přehrávané hudby ve vašem okolí. Stačí nahrát krátký úryvek skladby a telefon sám rozpozná o jaké album i interpreta se jedná.
Samsung Star má i další zajímavé dotykové funkce. Díky „Gesture Lock“ je možné telefon odemknout a aktivovat menu napsáním písmene na displej. Ke každé nabídce je možné přiřadit písmeno abecedy a ta se pak rovnou objeví na displeji. Zvolíte-li si například písmeno „z“ pro složku „zprávy“, stačí vám napsat tento znak na displej a v okamžiku máte přístup do této složky. Na stejném principu pak funguje přístup do všech ostatních složek. Stane se z telefonu Samsung Star Hello Kitty lamač dívčích srdcí?

Samsung Star je vedle okouzlujícího designu Hello Kitty a 11,9mm tenkého těla vybaven řadou užitečných funkcí, na které byli uživatelé zvyklí zatím jen u dražších modelů. Uživatelé ocení oslňující, 3palcový plně dotykový displej WQVGA, 3,2MPx fotoaparát nebo snadné a intuitivní rozhraní TOUCHWIZ. Zážitky, které s telefonem Samsung Star edice Hello Kitty zažijete, si můžete zvěčnit díky záznamu videa QVGA@15fps a uložit na 50 MB interní paměti. Pro případ, že vaše záznamy a data uložená v telefonu Samsung Star přesáhnout kapacitu interní paměti, je možné paměť rozšířit pomocí micro SD karty až o 8GB.
S Hello Kitty se v rámci telefonu Samsung Star setkáte téměř všude. Ať už vás zaujme Hello Kitty na zadní straně telefonu či předním ovládacím tlačítku nebo si vyberete jednu z deseti přednastavených Hello Kitty tapet, tato roztomilá ikona vás zkrátka neomrzí.

Orientační prodejní cena telefonu Samsung Star (S5230) edice Hello Kitty je 3 199,- Kč včetně DPH.

Specifikace Samsung Star (S5230)
Síť : EDGE/GPRS Quad Band (850/900/1800/1900MHz)
Displej :: 3.0” 262K WQVGA LCD (240x400)
Fotoaparát 3,2 MPx CMOS (detekce úsměvu)
Video: H.263 /H.264/ MPEG4
záznam QVGA@15fps
Audio: FM Radio s RDS, DNSe
MP3, AAC, AAC+, WMA, eAAC+, WMA, AMR,MIDI,SP-MIDI, i-melody, WAV
Další funkce:: Rozpoznání hudby /SNS/Photo Contact/Gesture Lock/Wide Idle screen/ Hand Writing
TouchWiz UI s mobilními widgety
Plnohodnotný internetový prohlížeč
Plné hry
Konektivita Bluetooth v2.1 / USB 2.0 FS
Paměť: Vnitřní paměť 50 MB +vnější rozšiřitelná paměť: microSDHC™ (až o 8GB)
Rozměry: 104 x 53 x 11.9 mm
Baterie: 1000 mAh

Tiskové zprávy

Diskuse