S&T CZ - Zlatý certifikát pro integrovaný systém řízení

24. 9. 2010 12:10    Rubrika: Tiskové zprávy

S&T CZ získala prestižní Zlatý certifikát pro integrovaný systém řízení

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Systémový integrátor a technologická společnost S&T CZ se stal jednou z mála tuzemských firem, které získaly prestižní Zlatý certifikát pro integrovaný systém řízení. „Tento certifikát platí pro návrh, prodej, dodávky, servis a provozování systémů založených na informačních technologiích a ostatní služby spojené se systémovou integrací včetně vývoje aplikačního softwaru,“ vysvětlil Edvard Pícka, manažer IMS společnosti S&T CZ.

„Zlatý certifikát jsme firmám začali vydávat jako takzvanou třešničku na dortu. Znamená to, že organizace má certifikovány minimálně tři systémy managementu. Je to výraz vyspělého přístupu k systémovému řízení ve firmě. CQS si Zlatý certifikát nechalo i akreditovat a organizace jej mohou využívat i při výběrových řízeních,“ řekla Marie Šebestová, senior manažerka certifikační organizace CQS, která se zabývá certifikací systémů řízení.

„Společnost S&T CZ věnuje oblasti certifikací a jejich dodržování velkou pozornost a přikládá jim velký význam. Získaný certifikát je pro naše zákazníky zárukou té nejvyšší kvality a transparentnosti dodávaných služeb,“ uzavřel Edvard Pícka.

Tiskové zprávy

Diskuse