Logitech Wireless Headset F540 pro PS3 a Xbox - bezdrátová náhlavní sada

30. 9. 2010 13:04    Rubrika: Tiskové zprávy

Nová bezdrátová náhlavní sada Logitech Wireless Headset F540 pro PS3 a Xbox kombinuje hlasovou komunikaci a zvuk her

Logitech Wireless Headset F540 pro PS3 a Xbox - bezdrátová náhlavní sada

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Dobíjecí multiplatformní headset poskytuje detailně prokreslený stereo zvuk

Společnost Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) dnes představila bezdrátovou náhlavní sadu Logitech® Wireless Headset F540. Je vyvinuta speciálně pro hráče, kteří používají herní konzole, umožňuje jim připojit až tři různá audio zařízení – včetně PS3™ a Xbox 360® – a poskytuje bezdrátový poslech stereo zvuku a hlasových hovorů, aniž by se museli zamotávat do kabelů.
„Naším cílem bylo vytvořit skvělou bezdrátovou náhlavní sadu pro lidi, kteří rádi hrají hry v noci, ale musejí hrát potichu, aby nerušili ostatní, kdo chtějí spát,“ řekl Elliott Chin, hlavní ředitel marketingu herních produktů společnosti Logitech. „Výsledkem je úžasný zvukový zážitek pro hráče na herních konzolích, ať už je jejich oblíbená hra jakákoli. Bezdrátová náhlavní sada Logitech Wireless Headset F540 nabízí vynikající kvalitu zvuku spolu s dalšími možnostmi pro hlasové hovory – a to vše bez jediného kabelu mezi vámi a herní konzolí.“
Bezdrátový headset F540 obsahuje bezdrátovou základnovou stanici se třemi analogovými vstupy – ty slouží pro snadné připojení až tří zvukových zařízení, jako jsou například vaše herní konzole, televizor, DVD přehrávač, Logitech Squeezebox™, přehrávače MP3 nebo jiné zdroje.
Veškeré ovládací prvky, jež potřebujete, jsou umístěny přímo na náhlavní sadě – včetně odděleného ovládání hlasitostí pro hlasové hovory a zvuk her, vypnutí mikrofonu a voliče vstupů, pomocí kterého můžete přepínat mezi jednotlivými připojenými přístroji, aniž byste se museli zvednout z pohovky. Pro vaše pohodlí a ještě vyšší praktičnost používání zabraňuje design náhlavní sady průniku okolního hluku, jakož i zvuku z headsetu ven, sluchátka zakrývají celé ucho a jsou spojena nastavitelným vypolstrovaným sluchátkovým páskem, takže celkový pocit při používání této náhlavní sady je zážitkem, který vás plně pohltí, a headset navíc pohodlně drží na hlavě.
Sada Logitech Wireless Headset F540 používá drivery (reproduktory) o průměru 40 mm, které jsou laděné pomocí laseru a poskytují detailně prokreslený stereo zvuk. A mikrofon s funkcí potlačení hluku zajišťuje, že váš hlas bude zřetelně srozumitelný při hlasové komunikaci s protivníky během hraní vašich oblíbených online her na konzolích PS3™ a Xbox 360®.
Bezdrátové spojení využívá digitální technologii společnosti Logitech v pásmu 2,4 GHz, která zaručuje potřebnou rychlost odezvy pro hráče a současně je osvobodí od zamotaných kabelů v obývacím pokoji. A navíc není nutné vyměňovat baterie – náhlavní sada Logitech Wireless Headset F540 je dobíjecí, přičemž na jedno nabití vydrží až 10 hodin. Pokud by baterie přece jen došly, můžete začít dobíjet a přitom pokračovat ve hře. (Skutečná doba výdrže baterií se může lišit v závislosti na způsobu používání, nastavení a podmínkách okolního prostředí. Dobíjecí baterie mají omezený počet použitelných nabíjecích cyklů.)
Cena a dostupnost
Očekává se, že bezdrátová náhlavní sada Logitech® Wireless Headset F540 bude ve Spojených státech k dostání v říjnu a v Evropě v prosinci 2010 za doporučenou maloobchodní cenu 5090 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse