Samsung LED monitory - start nové éry

30. 9. 2010 23:23    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung LED monitory – start nové éry

Samsung LED monitory - start nové éry

Mezi novými LED monitory Samsung Série 20, 30, 40, 50, 70 a 90 si svého favorita najde každý!

Společnost Samsung Electronics, přední výrobce na trhu a uznávaný inovátor v oblasti spotřební elektroniky, představuje nové Samsung LED monitory, které zahrnují jak modely základní a kancelářské, tak i stylové modely určené do domácností. Součástí představované řady je i vysoce designový model Série 90 s integrovaným TV tunerem. Díky přelomové LED technologii mají nové monitory Série 20, 30, 40, 50, 70 a 90 štíhlejší design, disponují vyšším kontrastem a nabízejí věrnější podání barev. Většina LED monitorů Samsung je vybavena tzv. „magickými funkcemi“, takže za různých podmínek zažijete vždy maximální komfort ze sledování obrazu. Navíc vám LED monitory oproti běžným monitorům ušetří až 40% elektrické energie.

Samsung LED monitory Série 90 (SyncMaster FX2490HD) – krása ve všech směrech
Samsung LED monitory Série 90 do vínku dostaly opravdu jen to nejlepší. A to ať už je řeč o krásné tváři, nebo o „charakteru“. Stylový MFM monitor s možností natáčení do stran a naklápěním, zasazený do mystické hnědé barvy na pochromované čtyřnožce a úhlopříčka 24“ činí z LED monitorů Série 90 nepřehlédnutelnou záležitost vaší domácnosti. Perfektní je i vnitřní stránka monitorů. Podpora PiP, konektor pro přehrávání médiíí přímo z USB flash disku, podpora 7.1. channel Dolby Digital a DTS audio – to jsou vlastnosti, které se cení zlatem. Monitory Série 90 jsou navíc bohatě vybaveny tzv. „magickými funkcemi“, takže vedle funkce Magic Angle (perfektní kvalita obrazu z různých úhlů) se můžete těšit také na funkci Magic Lux (monitor je vybaven inteligentním čidlem, které rozpozná okolní jas a automaticky upraví nastavení – tím pomáhá snižovat zatížení očí), Magic Return (dojde-li k odpojení kabelu a ztrátě signálu, funkce Magic Return před vypnutím této obrazovky automaticky přenese její obsah na zbývající monitor) či Magic Eco (nastavuje jas monitoru podle toho, kolik energie chcete ušetřit – 100%, 75%, 50% nebo vypnutí úspory energie).

Samsung LED monitory Série 70 (SyncMaster PX2370) – designový skvost pro váš domov
Pokud hledáte pro svůj domov monitor, který bude plnit nejen funkci praktickou, ale také funkci estetickou, správnou volbou pro vás bude model Série 70 SyncMaster PX2370. Díky unikátní 100% podpoře barevného prostoru s RGB se setkáte s maximální kvalitou barev, jakou disponují například fotoaparáty či tiskárny. Monitory Série 70 stejně jako monitory Série 90 disponují tzv. „magickými funkcemi“, takže se můžete těšit nejen na jejich krásu, ale také na jejich kouzelný výkon.

Samsung LED monitory Série 30 a Série 50 – brilantně jasný obraz, elegance na druhou
Monitory Samsung Série 30 a Série 50 jsou skvělým doplňkem jak pro vaši kancelář, tak pro domácnost. Díky 2ms odezvě a mega kontrastu garantují tyto modely fantasticky jasné barvy a tak čistý a ostrý obraz, jaký si jen těžko dokážete představit. Navíc unikátní funkce Magic Angle vám poskytne perfektní kvalitu obrazu z různých úhlů, ze kterých monitor sledujete.
Samsung LED monitory Série 30 (31) SyncMaster BX2231, BX2331 a BX2431 s jednoduchým kulatým stojanem, elegantní černým designem a netradičním zadním panelem disponují konektory VGA+2xHDMI.
Samsung LED monitory Série 30 (35) SyncMaster BX2035, BX2235 a BX2335 se od předchozích liší pouze mystickou hnědou barvou, jednoduchým V stojanem, konektorem DVI a dostupností úhlopříček.
Samsung LED monitory Série 50 (SyncMaster BX2250, BX2350, BX2450) zaujmou na první pohled svým prémiovým designem s průhledným okrajem. Pochromovaný V stojan a rýhovaný zadní panel doplňuje VGA+2xHDMI konektor.

Samsung LED monitory Série 20 a Série 40 – skvělá volba pro vaši kancelář
Pokud hledáte monitor, který dobře zapadne do stísněného prostředí vaší kanceláře, a přitom nabídne vysoký standard zobrazení v kombinaci se špičkovými funkcemi, ideální volbou pro vás může být monitor Samsung Série 20 či Série 40. Modely Samsung Série 20 (SyncMaster EX1920W, SyncMaster EX2220) disponují 5ms odezvou, konektory 1xVGA+1xDVI a jednoduchým základním stojanem. Pro modely Samsung Série 40 (SyncMaster BX2240, BX2340, BX24540) je typický výškově nastavitelný otočný stojan a konektory VGA+DVI.