Sweex Graphics Tablets - kreativita nezná hranice

30. 9. 2010 13:17    Rubrika: Tiskové zprávy

Sweex Graphics Tablets: Kreativita nezná hranice

Sweex Graphics Tablets - kreativita nezná hranice

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Také máte někdy pocit, že používání počítačové myši omezuje vaši schopnost vyjádřit svou kreativitu na počítači? Sweex přináší jednoduché řešení. Jsou jím dvě verze přesných grafických tabletů: Sweex Graphics Tablet Widescreen USB v černé verzi a Sweex Graphics Tablet USB v bílé verzi. Vaše digitální návrhy tak mohou dostat maximálně profesionální nádech.

Se Sweex Graphics Tablets můžete kreslit speciálním perem na citlivou tabulku a ihned vidět výsledky na monitoru počítače. Už se nemusíte spoléhat na nemotornou myš, a dát tak do svých grafik i dokumentů více z vaší osobitosti. Sweex Graphics Tablets můžete využít k úpravě fotografií a videa přesně podle vašeho vkusu, k vlastnoručním elektronickým podpisům nebo k obohacení dokumentů osobními poznámkami a dekoracemi. Obě verze tabletů jsou plně kompatibilní se všemi foto a video programy podporovanými systémy MS Windows.

Oba modely Sweex mají 1024 stupňů citlivosti tlaku, díky čemuž je zaručena naprostá přesnost a perfektní koordinace mezi tabletem a počítačem. Černý Sweex Graphics Tablet Widescreen disponuje aktivním povrchem o rozměrech 203x127 mm a širokoúhlým poměrem stran 16:10. Rozlišení tabletu je vynikajících 4000 lpi, což zaručuje extrémní preciznost. Bílý Sweex Graphics Tablet poté nabízí 140x102 mm aktivního povrchu, poměr stran 4:3 a rozlišení 2540 lpi.
Oba tablety je možné jednoduše propojit s počítačem prostřednictvím USB. Součástí každého balení je i CD s instalačním softwarem, ovladači a uživatelským manuálem. Přiložené stylet padne přesně do ruky a součástí balení jsou také baterie a několik náhradních hrotů.

Na tento výrobek je poskytována standardní dvouletá záruka, kterou lze jednoduše prodloužit o dalších deset let prostřednictvím jednoduché online registrace produktu. Pro více informací navštivte stránku www.sweex.com/12yearwarranty.

Oba tablety jsou ihned k dispozici. Bílý Sweex Graphics Tablet USB si pořídíte přibližně za 990 Kč bez DPH, černý Sweex Graphics Tablet Widescreen USB pak přibližně za 1350 Kč bez DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse