McAfee - Gert-Jan Schenk presidentem pro EMEA region

5. 10. 2010 21:06    Rubrika: Tiskové zprávy

Gert-Jan Schenk novým presidentem McAfee pro EMEA region

McAfee - Gert-Jan Schenk presidentem pro EMEA region

Společnost McAfee Inc. (NYSE:MFE) dnes oznámila jmenování nového presidenta pro region EMEA, kterým se stal od 1. října 2010 Gert-Jan Schenk, který bude působit v kancelářích McAfee v Amsterdamu v Nizozemí.

Schenk přichází do McAfee z firmy Juniper Networks, kde působil na pozici senior vice presidenta pro EMEA region, řídil skoro 900 zaměstnanců, a podařilo se mu dosáhnout zvýšení rentability a růstu Juniperu v celosvětovém měřítku. Do Juniper Networks nastoupil Schenk v roce 2002 na pozici vice presidenta EMEA regionu pro partnerský kanál. Před nástupem do Juniperu zastával pozici vice presidenta pro partnerský kanál ve společnosti Unisphere Networks (koupena v roce 2002 Juniper N.).

Michael DeCesare, McAfee executive vice president pro oblast obchodu, k jeho jmenování říká: "Gert-Jan má dvacetileté zkušenosti s prodejem a marketingem v oblasti bezpečnosti, hardwaru a síťových technologií. Mnohokrát již prokázal svou akceschopnost a má za sebou řadu úspěchů při řízení prodejních divizí ve velkých, celosvětově působících společnostech. Díky těmto svým kvalitám ideálně doplní náš tým."

David Quantrell, současný president pro EMEA region, se rozhodl využít dalších pracovních příležitostí, nicméně v příštích několika měsících bude ještě nadále pracovat pro McAfee, aby zajistil hladké předání agendy svému nástupci.