ASUS LAMBORGHINI Eee PC VX6 nejen pro závodníky

6. 10. 2010 20:05    Rubrika: Tiskové zprávy

Luxusní netbook ASUS LAMBORGHINI Eee PC VX6 nejen pro závodníky

ASUS LAMBORGHINI Eee PC VX6 nejen pro závodníky

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

ASUS představil stylový netbook ASUS-AUTOMOBILI LAMBORGHINI Eee PC VX6, jehož design vychází ze supersportu Lamborghini Murciélago LP640 Roadster. 12palcový počítač s dvoujádrovým procesorem Intel Atom D525 a samostatnou grafickou kartou NVIDIA ION druhé generace s technologií Optimus nabídne vysoký výkon pro multimédia a výdrž baterie až 5,5 hodiny. Nadstandardní zvuk obstará technologie Bang & Olufsen ICEpower, použití USB 3.0 a Bluetooth 3.0 zase zaručí rychlé připojení a přenosy dat. Doporučená cena novinky je 15 900 Kč s DPH.

Netbook ASUS Lamborghini VX6 je výsledkem spolupráce firmy ASUS a výrobce světoznámých supersportů, automobilky Lamborghini. Tento přenosný počítač disponuje úhlopříčkou displeje 12,1“ s rozlišením 1366x768 bodů. Překvapí nadprůměrnými multimediálními schopnostmi a dobrým grafickým výkonem, za kterým stojí druhá generace samostatné grafické karty NVIDIA ION. Netbook využívá také technologii NVIDIA Optimus, která v reálném čase přepíná mezi integrovaným jádrem a samostatnou grafickou kartou, aby zajistila optimální výkon a maximální výdrž baterie.
Prostřednictvím HDMI lze počítač připojit k jakékoli velkoplošné TV a vychutnat si obraz ve Full HD kvalitě 1080p. Zvuková technologie Bang & Olufsen ICEpower přináší hlubší a plnější basy a také lepší frekvenční odezvu než běžné netbooky. Vedle toho poskytuje čistý a silný prostorový zvuk, který uživatelé ocení zejména při sledování filmů nebo hraní her.

V kůži závodníka
Model VX6 si zcela osvojil design vozu Lamborghini Murciélago LP640 Roadster, v němž se snoubí výkon, síla a luxus. Kromě elegantních tvarů a známého loga býka na kapotě zaujme novinka také ergonomií, tichou klávesnicí a opěrkami dlaní v úpravě soft touch. Vnější krytování počítače je pak vyrobeno z broušeného hliníku.

Rychlost především
Netbook disponuje rozhraním USB 3.0, které je až 10\xD7 rychlejší než USB 2.0. Tento nový standard pro extrémně rychlé datové přenosy se hodí zvláště pro práci s obsahem ve vysokém rozlišení. VX6 rovněž nabízí Bluetooth 3.0 – nejnovější verzi bezdrátového standardu, který má mnohem širší přenosové pásmo a je až 8\xD7 rychlejší než předchozí Bluetooth 2.1. Použitý standard Wi-Fi 802.11n je zárukou velmi rychlého bezdrátového připojení.

Myš nezůstává pozadu
Společně s uvedením netbooku ASUS VX6 se na trh dostává i bezdrátová myš WX-AUTOMOBILI LAMBORGHINI. Toto zařízení s rozlišením 2500 dpi, které se prodává samostatně, svým designem dokonale ladí k netbooku VX6. Přibalený USB nano vysílač zvýší bezdrátový dosah myši až na 10 metrů. Jeho použití je navíc díky funkci plug and play bezproblémové na jakémkoli počítači.

Extra úložiště v základu
S netbookem ASUS-AUTOMOBILI LAMBORGHINI Eee PC VX6 získává uživatel také 500 GB on-line úložného prostoru ASUS WebStorage. K dispozici je samozřejmě i standardní pevný disk o kapacitě až 320 GB.

Tiskové zprávy

Diskuse