Profesionální LCD Philips 220P2ES

6. 10. 2010 20:20    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic uvádí na český a slovenský trh nový profesionální ergonomický displej Philips. Model 220P2ES splní všechny nároky počítačových odbodníků a profesionálů, ať už jde o technologickou úroveň, nebo o maximální ohleduplnost k životnímu prostředí.

Profesionální LCD Philips 220P2ES

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Monitor 220P2ES z řady Brilliance dosahuje certifikace EPEAT Gold, která garantuje vysokou energetickou účinnost a zaručuje nižší emise plynů, jež ovlivňují klima. Ocenění také zaručuje, že nejméně 30 % použitých plastů tvoří recyklované materiály, které zaručují snížení použití toxických a nebezpečných materiálů.

Nový displej od společnosti Philips navíc má na zadní straně jediné tlačítko ON/OFF, kterým můžete spotřebu monitoru snížit na nulu. V režimu „vypnuto“ je monitor zcela odpojen od napájení a nezanechává žádnou uhlíkovou stopu.

K přednostem monitoru patří zabudovaný stereo audio systém se dvěma vysoce kvalitními stereofonními reproduktory, které mohou být v závislosti na provedení umístěny zepředu, neviditelně zespodu, shora nebo zezadu.
Uživatelé mohou využít také nastavitelnou základnu monitoru Super Ergo Base, jež umožňuje měnit náklon, natočení a výšku a otáčet o 90 stupňů tak, aby si každý uživatel mohl nastavit pozici monitoru pro maximální pohodlí při prohlížení i efektivitu práce. Otočný čep navíc dovoluje používat monitor v režimu zobrazení na výšku a na šířku; pro změnu orientace a lepší náhled na zvolený dokument nebo obrázek se monitor otočí v požadovaném směru.
Součástí displeje je také HUB se 4 porty USB 2.0. Uživatel může pohodlně připojit multimediální zařízení plug and play, například paměťové zařízení USB, fotoaparát, přenosný pevný disk, webovou kameru, PDA nebo tiskárnu.
Standardní součástí všech nejnovějších monitorů Philips je funkce SmartImage, jež automaticky analyzuje zobrazovaný obsah a poskytuje optimalizovaný výkon zobrazení v několika režimech (Kancelář, Obrázky, Zábava, Ekonomický atd.). Ovládací prvky SmartTouch umožňují jednoduché ovládání displeje – inteligentní ikony nahrazují výčnělková tlačítka.

Přednosti displeje 220P2ES
Zabudovaný stereo audio systém – dva vysoce kvalitní stereofonní reproduktory zabudované do přístroje
Super Ergo Base – umožňuje měnit náklon, natočení a výšku a otáčet o 90° SmartImage – analyzuje obsah a poskytuje optimalizovaný výkon zobrazení
SmartPower – technologie s umělou inteligencí, která dynamicky analyzuje obsah obraz na obrazovce
EPEAT Gold – zaručuje, že nejméně 30 % použitých plastů tvoří recyklované materiály
HUB se 4 porty USB 2.0 – umožňuje pohodlně připojit multimediální zařízení plug and play
Nulový vypínač – po stisknutí jediného tlačítka ON/OFF na zadní straně monitoru, je spotřeba monitoru snížena na nulu.
Technické parametry modelu 220P2ES:
Typ LCD panelu: TFT-LCD
Optimální rozlišení: 1680 x 1050 při 60 Hz
Úhlopříčka: 22“
Spotřeba: <22,5 W (metoda testování EnergyStar 5.0)
Formát obrazu: 16:10
Odezva: 5 ms
Jas: 250 cd/m2
SmartContrast: 500 000:1
Hmotnost: 6,25 kg
Doporučená min. EU cena: 3871 Kč bez DPH
Záruka: 3 roky

Tiskové zprávy

Diskuse