Smartphone Acer Liquid e

8. 10. 2010 20:44    Rubrika: Tiskové zprávy

Společenský život ve vysokém rozlišení

Smartphone Acer Liquid e

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Společnost Acer je neobyčejně hrdá, že může představit Liquid e, novou verzi oblíbeného smartphonu Liquid. Acer Liquid e je vybaven nejnovějším operačním systémem Android™ 2.1 (který je známý rovněž pod názvem Éclair). Smartphone, který využívá výkon a grafické možnosti procesoru Qualcomm™ Snapdragon™ a displeje s vysokým rozlišením, představuje nejmodernější zařízení pro sledování multimedií, surfování na webu a přístup k sociálním sítím. Zcela určitě nadchne technické příznivce mobilního internetu i nové uživatele, kteří chtějí využívat bohaté možnosti, jež jim nabízí toto nové zařízení.

Přitažlivý smartphone s vysokým rozlišením představuje ideální řešení pro uživatele, kteří požadují špičkové funkce od svého přístroje včetně přehrávání videa ve vysokém rozlišení, streaming, hraní her a bezproblémové prohlížení internetových stránek s bohatým obsahem.

Novinky, které přináší Liquid e s operačním systémem Android Éclair 2.1:
• domácí obrazovky – Nová verze nyní používá standardně pět domácích obrazovek, a tedy uživatelé mohou snadno instalovat více aplikací z bohaté nabídky dostupné na trhu Android Market, stejně jako zkratky a widgety
• rychlé kontakty – Funkce, které umožňují uživatelům snadno přepínat mezi adresářem a sociálními sítěmi
• živé tapety pro průběžné přizpůsobení přístroje Liquid e
• nové rozvržení klávesnice s rozšířeným slovníkem pro prediktivní psaní
• aktualizovaná verze prohlížeče Android, který podporuje HTML5, zvětšování obrazu dvěma poklepnutími, funkce videotagging a geolocation API.

Acer Liquid e s kapacitním 3.5“ dotykovým displejem s vysokým rozlišením nabízí bezkonkurenční možnosti pro prohlížení snímků a videí i pro přístup k široké nabídce nových aplikací pro kapesní počítače s platformou Android™ – hrám, profesionálním aplikacím a webovým appletům, které rozšiřují možností využití kapesních počítačů.

Acer Liquid e s výkonným procesorem Qualcomm™ Snapdragon™ zaručuje okamžité zobrazení webových stránek, plynulý streaming videí a hudby i bezprostřední odezvu nejrozšířenějších e-mailových, mapových a vyhledávacích aplikací. Neobyčejně rychlé zpracování a vysokorychlostní přístup k internetu (HSPA), zajištěný procesorem Snapdragon™, tvoří základ snadného ovládání, které nabízí Android™: žádné čekání, téměř okamžité zobrazení webových stránek a stahování bohatého multimediálního obsahu. Tyto přednosti ocení zvláště nezávislí vývojáři, kteří tak mohou nabídnout inovativní aplikace využívající vysoký výpočetní výkon a vynikající 3D grafiku.

Tiskové zprávy

Diskuse