Canon vybuduje novou továrnu Canon Hi Tech

8. 10. 2010 21:41    Rubrika: Tiskové zprávy

Canon vybuduje novou továrnu Canon Hi Tech a zvýší výrobu inkoustových tiskáren

Společnost Canon Inc. oznámila plán vybudovat nové výrobní zařízení ve své dceřiné společnosti Canon Hi-Tech Ltd. (v Thajsku) a zvýšit výrobu inkoustových tiskáren. Nové zařízení se bude nacházet v provincii Nakhonratchasima v Thajsku a předpokládané zahájení výroby je plánováno na říjen 2011.

V posledních letech vykazoval trh s inkoustovými tiskárnami celosvětově stabilní růst. Canon očekává i nadále zvýšenou poptávku po těchto produktech, a proto se rozhodl rozšířit svou výrobní kapacitu v oblasti inkoustových tiskáren.

Canon v reakci na vývoje trhu zakoupil pozemek v provincii Nakhonratchasima, jedné ze severovýchodních provincií Thajska, kde vybuduje druhé výrobní zařízení společnosti Canon Hi-Tech (Thajsko) Ltd. Canon plánuje zahájit výstavbu zařízení v lednu 2011 a začít vyrábět již v říjnu téhož roku. Canon nabídne nové pracovní příležitosti a očekává, že zařízení přinese i další výhody a využije dodavatelů dílů, infrastruktury a další podpory ze stávajícího výrobního zařízení.

Přehled projektu (fáze I)
1. Název: Canon Hi-Tech (Thajsko) Ltd., druhé výrobní zařízení (předběžné)
2. Místo: Naklang, Soong nuen, Nakhonratchasima 30380, Thajsko (přibližně 170 km severovýchodně od společnosti Canon Hi-Tech (Thajsko) Ltd.)
3. Zástupce: Kazuhiro Kitamura, prezident společnosti Canon Hi-Tech (Thajsko) Ltd.
4. Obchodní aktivity: Výroba inkoustových tiskáren a souvisejících dílů
5. Počet zaměstnanců: Přibližně 5000