HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy a HTC HD7

11. 10. 2010 21:00    Rubrika: Tiskové zprávy

HTC PŘEDSTAVUJE TROJICI NOVÝCH TELEFONŮ S INOVATIVNÍM MOBILNÍM SYSTÉMEM WINDOWS PHONE 7

HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy a HTC HD7

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost HTC, světový výrobce smartphonů a dlouholetý partner společnosti Microsoft, dnes představila trojici nových modelů se systémem Windows Phone 7, které přijdou v průběhu listopadu na český trh: HTC 7 Mozart, HTC 7 Trophy a HTC HD7. Nová produktová řada nabídne vedle nejnovějších technologií integrovaných v systému Windows Phone 7 i jedinečné dílenské zpracování jednotlivých modelů z nejrůznějších materiálů. HTC ve svých modelech nabídne také vlastní rozhraní HTC Hub, která doplňuje novou generaci mobilních Windows o aplikace HTC Weather nebo Stock s vývojem akciových trhů. Pro kreativní uživatele je přichystána aplikace Photo Enhancer. Ta umožňuje úpravu fotek speciálními efekty těsně před tím, než je uživatel nasdílí svým přátelům.

„Windows Phone 7 přináší zcela nový pohled na mobilní operační systém, ve kterém vidíme několik hlavních přínosů pro uživatele. Mezi hlavní se řadí integrace několika populárních služeb Microsoftu v čele s Xbox Live a Zune,“ říká Peter Chou, CEO HTC Corporation. „Windows Phone 7 charakterizují zcela nový směr pro Microsoft a HTC ho podpoří uvedením třemi novými Windows Phone modely na trh.“

Windows Phone 7
Nová generace operačního systému Windows Phone 7 je od základů navržena tak, aby uživatel udělal v méně krocích více práce. Výsledkem je unikátní uživatelské rozhraní složené z tzv. „dlaždic“ a Hubů. Ty poskytují rychlý přístup k nejaktuálnějším a nejhledanějším informacím, které uživatel potřebuje. Systém nabízí například People, Pictures, Games, Music & Video, Office nebo Marketplace Hub. Windows Phone 7 integrují také další multimediální služby Microsoftu, jako je Xbox Live pro hraní her, sadu aplikací a služeb Windows Live, vyhledávač Bing nebo multimediální přehrávač Zune pro synchronizaci hudby a videí s PC.

HTC 7 Mozart
HTC 7 Mozart navazuje svým zpracováním na dříve představené modely. Odolné tělo zařízení je totiž vyrobeno z jediného kusu leštěného hliníku. Telefon umí díky technologiím Dolby Mobile a SRS WOW HD přehrávat prostorový zvuk ve všech audiovizuálních formátech. O stále aktuální hudební knihovnu v telefonu se pak postará aplikace Microsoft Zune. Ta synchronizuje paměť telefonu s počítačem uživatele.

HTC 7 Trophy
Další z představených telefonů, HTC 7 Trophy, nabídne maximální rychlost a okamžitou odezvu díky 1GHz Snapdragon procesoru včetně 3,8“ WGVA displeje s vysokým rozlišením a přirozeným podáním barev. Uživatelé ocení také technologii prostorového a dynamického zvuku SRS WOW HD. Zařízení je tak se svým výpočetním výkonem a multimediálními vlastnostmi ideální pro poslouchání hudby, sledování seriálových novinek nebo hraní akčních, ale i logických her dostupných díky službě Xbox Live. Jedná se o stejnou technologii, kterou využívá také multimediální konzole Xbox 360.

HTC HD7
Náročným uživatelům, kteří chtějí sledovat své oblíbené seriály a filmy na 4,3“ displeji, je určen nový model HTC HD7. Především filmovým nadšencům nabídne speciální výklopný stojánek na zadní straně, díky kterému je možné telefon opřít o stůl. Parametry HTC HD7 nejlépe vyniknou také na nejnovějších hrách ve službě Xbox Live. Známé konzolové tituly, které by uživatelé mohli jinak hrát jen doma, konečně vyzkouší i na cestách.

Dostupnost
Všechny tři dnes představené modely s Windows Phone 7 budou k dispozici v maloobchodní distribuční síti v průběhu listopadu letošního roku. HTC HD7 se také objeví v nabídce Telefónica O2. HTC 7 Trophy bude v prodeji za doporučenou cenu 11 499 Kč, naopak HTC 7 Mozart vyjde nové majitele na 12 499 Kč. HTC HD7 zakoupí zákazníci za 13 999 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse