Kingston zvyšuje kapacitu karet microSDHC na 32 GB

11. 10. 2010 21:31    Rubrika: Tiskové zprávy

Kingston Digital zvyšuje kapacitu karet microSDHC na 32 GB

Kingston zvyšuje kapacitu karet microSDHC na 32 GB

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Karta s velkým objemem pro ukládání dat je ideální pro intenzivní využití smartphonů

Kingston Digital Europe Ltd, dceřiná společnost Kingston Technology Company, Inc., největšího nezávislého výrobce paměťových produktů na světě, dnes oznámila zahájení dodávek prvních paměťových karet Kingston microSDHC třídy 4 s kapacitou 32 GB. Karty Kingston microSDHC s ohromnou kapacitou 32 GB jsou dokonalým řešením pro mobilní ukládání dat pro účely zábavy i obchodní aplikace vzhledem k tomu, jak se používání smartphonů stává nedílnou součástí každodenních činností.

„Potřeba většího úložného prostoru pro přenosné přístroje se zvýšila v návaznosti na to, jak se mobilní telefony posunuly od jednoduchého zařízení na vyřizování hlasových hovorů k multifunkčnímu nástroji, který lidé používají pro vyřizování e-mailů, poslech hudby, fotografování a sledování filmů,“ řekl Steve Hall, ředitel vývoje flash produktů pro EMEA ve společnosti Kingston. „Nová paměťová karta microSDHC s kapacitou 32 GB dokáže pojmout téměř 29.000 fotografií, přes 6.000 hudebních skladeb a více než 2.000 minut videa.“

Paměťová karta Kingston microSDHC 32 GB pracovala bez jakýchkoli problémů během testování na nejnovějších smartphonech, mezi něž patřily modely HTC Evo™ 4G a Shadow™; Motorola Droid™ X; RIM (BlackBerry®) Bold™ 9000 a Samsung Instinct™ (SPH-M800).

Přenosnost a všestrannost jsou ještě více posíleny díky tomu, že tato karta je k dispozici s celou řadou adaptérů, včetně adaptérů pro SD a miniSD, takže jednu kartu je možné používat ve více zařízeních. Paměťová karta Kingston microSDHC 32 GB se rovněž dodává ve verzi s malou čtečkou, která se připojuje k rozhraní USB a umožňuje snadné přesouvání dat. Paměťové karty Kingston microSDHC 32 GB mají doživotní záruku, nepřetržitou technickou podporu a vyznačují se osvědčenou spolehlivostí produktů značky Kingston. Podrobnější informace můžete získat na webových stránkách společnosti Kingston na adrese www.kingston.com/europe.

Vlastnosti a technické údaje paměťových karet Kingston 32 GB microSDHC třídy 4:
• Standardizace: splňuje specifikační standardy SD Card Association verze 2.00 (třída 4)
• Všestrannost: s příslušným adaptérem je lze použít jako karty SDHC plné velikosti
• Kompatibilita: pouze s hostitelskými zařízeními/čtečkami, jež podporují formát SDHC; nejsou kompatibilní s hostitelskými zařízeními/čtečkami určenými pro standardní microSD karty
• Formát souborů: FAT32
• Spolehlivost: doživotní záruka
• Kapacity*: 4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB
• Rozměry: 11 mm x 15 mm x 1 mm (0,43" x 0,59" x 0,039")
• Rychlost: třída 4 – minimální rychlost přenosu dat 4 MB/s
• Provozní teploty: -25°C až 85°C (-13°F až 185°F)
• Teploty pro skladování: -40°C až 85°C (-40°F až 185°F)

Tiskové zprávy

Diskuse