Samsung - osm nových barevných laserových tiskáren

11. 10. 2010 21:03    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung představuje osm barevných laserových tiskáren (Samsung CLX-3185, CLX-3183N, CLX-3185FN, CLX-3185FW, CLP-320, CLP-325, CLP-320N a CLP-325W) pro jednodušší život

Samsung - osm nových barevných laserových tiskáren

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění



Společnost Samsung Electronics, přední výrobce spotřební elektroniky a informačních technologií, dnes představila osm nových modelů barevných laserových tiskáren (Samsung CLX-3185, CLX-3183N, CLX-3185FN, CLX-3185FW, CLP-320, CLP-325, CLP-320N a CLP-325W). Kompaktní barevné tiskárny a multifunkční přístroje vybavené celou řadou funkcí ovládaných jedním tlačítkem nabízejí snadnou a intuitivní obsluhu a navíc jsou rozšířené o „zelené“ funkce, díky kterým jsou ideální pro osobní potřebu či použití v domácích a malých kancelářích.

Barevné laserové multifunkční tiskárny Samsung CLX-3185, CLX-3185N, CLX-3185FN a CLX-3185FW se vyznačují rychlostí tisku až 16 stránek za minutu při černobílém tisku a až 4 stránky za minutu při barevném tisku. Modely Samsung CLX-3185FN a CLX-3185FW v sobě navíc ukrývají fax.

S rychlostí tisku až 16 stránek za minutu při černobílém tisku a až 4 stránky za minutu při barevném tisku nabízejí modely Samsung CLP-320, CLP-325, CLP-320N a CLP-325W vysoce kvalitní a spolehlivé funkce pro profesionály nebo studenty, kteří potřebují tisknout barevně.

Snazší život díky intuitivně ovládaným funkcím
S rozvojem technologií, kdy jsou přístroje stále složitější a obsahují čím dál více nejrůznějších funkcí, vyhledávají uživatelé intuitivní ovládání. Společnost Samsung si to uvědomuje, a proto nové modely vybavila celou řadou funkcí spouštěných jedním dotykem. Jediným stisknutím tlačítka Samsung Print Screen si může uživatel například rychle vytisknout přesně to, co vidí na monitoru svého počítače.

V modelech s podporou bezdrátové připojení lze jediným stisknutím také snadno a rychle nastavit wi-fi připojení, jehož bezpečnost je zaručena certifikací Wi-Fi Protected Setup™. Multifunkční tiskárny jsou navíc vybaveny navigačním prstencem, který ještě výrazněji ulehčuje celé ovládání. Nastavování tisku a dalších funkcí je pro uživatele hračka a pochopit princip ovládání je velmi snadné a rychlé.

Tiskárny jsou rovněž kompatibilní se softwarem AnyWeb Print společnosti Samsung, který umožňuje vybrat určitý obsah z různých webových stránek, přetáhnout jej myší na novou prázdnou stránku na monitoru a tu poté uložit či vytisknout. S pomocí softwaru AnyWeb Print si tak místo celých webových stránek můžete vytisknout pouze ty informace, které skutečně potřebujete. Tím se uspoří nejen čas, ale i papír a toner.

Samsung neukrývá hlavní vypínač tiskárny někde vzadu, nýbrž naopak – umístil jej na čelním panelu, aby bylo snadné tiskárnu vypnout i zapnout.

Chraňte životní prostředí i peníze
Příhodné umístění hlavního vypínače přímo vybízí uživatele, aby tiskárnu vypínali a nenechávali ji v pohotovostním režimu, když ji nepoužívají. Tak lze zamezit zbytečné spotřebě elektřiny a uspořit až 5 wattů za hodinu1. Za rok je to tolik energie, jako kdybyste nechali rozsvíceno více než devět dní.

Nové multifunkční tiskárny Samsung jsou také vybaveny tzv. eco-copy tlačítkem – jediným stisknutím tlačítka lze úsporně vytisknout dvě stránky dokumentu na jeden list papíru. Kromě úspory elektřiny spotřebované na tisk dokumentu šetří tato funkce i papír a toner, čímž snižuje dopad na životní prostředí i související náklady.

Nové tiskárny se navíc dodávají s minimálním obalem, čímž šetří životní prostředí i v této oblasti.

„Společnost Samsung si uvědomuje, že spotřebitelé chtějí přístroje, které jim nebudou komplikovat život a které se naučí rychle ovládat,“ řekl Graham Long, viceprezident a generální ředitel divize UK and European Printing Organisation společnosti Samsung Electronics. „Do těchto nových barevných tiskáren jsme zabudovali funkce jako jednodotykové nastavení bezdrátového připojení nebo tisk obrazovky, díky kterým je ovládání tiskáren a vlastní tisk jednoduchý a pohodlný.“

Stylový a kompaktní design vyhovující vašemu životnímu stylu
Dnes představené tiskárny a multifunkční přístroje, které jsou kompaktnější než předchozí modely společnosti Samsung, jsou jako nejmenší na trhu ideální pro pracovny, kde není místa nazbyt. Vyspělé funkce nových modelů s intuitivním ovládaním se ukrývají v hladkém, elegantním lesklém plášti černé a krémově šedé barvy.

Všech osm modelů používá stejnou tonerovou kazetu, kterou lze díky útlému provedení dobře skladovat. Kazeta s černým tonerem má výtěžnost 1 500 stránek, zatímco s jednou barevnou kazetou (modrá, červené a žlutá) potisknete 1 000 stránek. Všechny kazety nabízejí stejně vysokou kvalitu a spolehlivost, jakou očekáváte od originálního provozního tiskového materiálu značky Samsung.

Uvedené modely tiskáren Samsung jsou k dispozici na našem trhu za MOC: Samsung CLX-3185 za 7200,- Kč včetně DPH, Samsung CLX-3185N za 8400,- Kč včetně DPH, Samsung CLX-3185FN za 9480,-Kč včetně DPH, Samsung CLX-3185FW za 11076,- Kč včetně DPH, Samsung CLP-320 za 3696,- Kč včetně DPH, Samsung CLP-325 za 3696,- Kč včetně DPH, Samsung CLP-320N za 5688,- Kč včetně DPH a Samsung CLP-325W za 6360,- Kč včetně DPH.

Tiskové zprávy

Diskuse