Wii Party - večírek přímo pro váš obývací pokoj

11. 10. 2010 21:42    Rubrika: Tiskové zprávy

JE ČAS NA PARTY PRO VÁS, VAŠE MII, PROSTĚ PRO VŠECHNY!

Wii Party - večírek přímo pro váš obývací pokoj

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Se hrou Wii Party se společenské hry přesouvají z obrazovky do obývacích pokojů hráčů po celém světě

Vezměte svoji herní postavičku Mii, ovladač Wii Remote a zavolejte svým přátelům a rodině a připravte se na večírek roku. Jmenuje se Wii Party a jde o neuvěřitelných 80 nových miniher pro až 4 hráče, ve kterých si hlavní roli zahraje vaše personalizovaná postavička Mii – dobře ji znáte například ze hry Wii Fit Plus.

A teď něco málo statistiky: od roku 2006, kdy byly postavičky Mii uvedeny, jich bylo jen ve Spojených státech a Evropě vytvořeno více než 180 milionů. Právě těmto animovaným charakterům jsou určeny hry ve 13 různých módech. Jedním z nich je například House Party, který v herní arénu přemění celý váš obývací pokoj.

Vyzkoušejte hru Hide ‘n’ Hunt, ve které se vydáte na průzkumnou cestu pokoje – budete prohlížet poličky, detailně zkoumat pohovku nebo třeba lézt pod stůl. Proč? Hide ‘n’ Hunt je v podstatě sofistikovanou verzí klasické hry na schovávanou s tím rozdílem, že nebudete hledat jeden druhého, ale ukrytý Wii Remote, který je třeba nalézt před vypršením časového limitu. Pomáhat vám budou zvuky, které ovladač sem tam vydá.

Zábavu z dalšího soudku si můžete užít ve hře Time Bomb, která prověří pevnost stisku vašich rukou a obratnost při spolupráci s dalšími hráči. Podávat si budete Wii Remote, který se promění v časovanou bombu. Pozor: stačí jeden chybný pohyb a s výbuchem bomby se rozplynou i sebemenší šance hru vyhrát!

Wii Party – to je zcela nový rozměr ve společenských hrách. Vedle House Party módu si hráči vyzkouší i módy Pair Games pro hraní ve dvojici či Party Games mód, ve kterých můžete s dalšími hráči buď spolupracovat, anebo soutěžit proti sobě.

Ve hře Wii Party pro Wii si zkrátka vybere každý, ať už se jedná o party boys a girls anebo solitéry, kteří si pořádnou porci zábavy užijí při hraní proti herní konzoli. A je tu ještě jeden důvod, proč byste si Wii Party neměli nechat ujít. Za cenu 1599 Kč totiž krom 80 nových interaktivních miniher totiž zdarma dostanete i druhý ovladač Wii Remote v bílé barvě.

S Wii Party si můžete zahrát například tyto hry:

Mód House Party:
• Hide ‘n’ Hunt (2 – 4 hráči) – jeden hráč ukryje jeden nebo více ovladačů Wii Remote v místnosti, zatímco další hráči čekají venku. Následně jsou hráči pozvání zpátky do pokoje, aby mohli začít hledat. Jako nápověda jim slouží zvuky, které ovladač(e) Wii Remote vydávají.
• Animal Tracker (2 – 4 hráči) – hráči poslouchají zvuky zvířat, které vydává Wii Remote a vybírají, které se hodí ke zvířeti na obrazovce. Vítězí ten, kdo jako první vezme do ruky správný Wii Remote.
• Time Bomb (2 – 4 hráči) – Wii Remote se mění v bombu, kterou si hráči co nejopatrněji předávají mezi sebou.
• Word Bomb (2 – 4 hráči) – Každý hráč má 10 sekund, aby řekl slovo z vybrané kategorie. Pokud si do uplynutí časového limitu na žádné slovo nevzpomenete a zároveň nezmáčknete tlačítko A na ovladači, bomba vybouchne.
• Buddy Quiz (3 – 4 hráči) – Hráči se rozhodnou, kdo bude Buddy (anebo Buddyho vybere systém). Vybraný hráč pak dostává sérii otázek, na které si v duchu odpoví. Ostatní hráči pak hádají, jakou odpověď Buddy zvolil.
Mód Party Games:
• Board Game Island (1 – 4 hráči) – zábavná obměna Člověče, nezlob se. Hráči házejí kostkou a po políčkách postupují na vrchol hory. Před každým hodem hrají hráči jednu z nepřeberného množství miniher a poté házejí kostkou v pořadí, v jakém se umístili v minihře. Vítěz minihry navíc obdrží bonusovou kostku. Board Game Island je desková hra, jakou jste ještě nikdy neviděli – čekejte nemožné!
• Globe Trot (1 – 4 hráči) – desková hra, při které budete cestovat po světě a získávat fotografie zajímavých míst. Hráč si vybere z karet, které má v ruce, jednu a podle čísla na ní uvedené postupuje po políčkách kupředu ke stanovenému cíli. Mezi koly na hráče opět čekají minihry, za které v závislosti na pořadí získávají mince. Peníze lze využít na nákup dalších karet nebo fotografií.
• Bingo (1 – 4 hráči) – každý hráč dostane bingo kartu pokrytou postavičkami Mii. Poté, co z bingo automatu vypadne kulička s postavou Mii, bude na vás, abyste zkontrolovali, zda právě tuto postavičku máte na své kartě a poté ji přeškrtli. Z přístroje čas od času padají i kuličky bez Mii postaviček, poté následuje minihra. Vítěz minihry si poté smí vybrat jakoukoliv Mii postavičku, která se mu hodí. Vítězí hráč, který jako první dokáže sestavit řadu přeškrtnutých Mii horizontálně, vertikálně nebo diagonálně.
• Swap Meet (1 – 4 hráči) – užijte si zábavu s hledáním postaviček Mii oblékajících stejnou barvu. Cílem hry je vytvořit řadu se stejně oblečenými Mii. Opět nechybí minihry.
• Spin Off (1 – 4 hráči) – Mii se střídají v točení kolem štěstí. Abyste ho roztočili, bude třeba zmáčknout tlačítko A a švihnout ovladačem Wii Remote. Podle toho, kam kulička dopadne, můžete získat celou řadu vyznamenání i body k dobru.

Mód Pair Games
• Balance Boat (1 – 2 hráči) – spolupracujte ve dvojici v naloďování Mii na zámořskou loď. Pozor na vyváženost, jinak se loď začne nahýbat a v tom nejhorším případě Mii pošlete do mořských vln! Hru dokončíte v momentě, kdy se vám podaří na vlajky lodi umístit 20 Mii. Hra je opět doplněna o minihry – pokud se oběma hráčům podaří danou minihru dokončit, dostanou oba Mii stejné velikosti k umístění na loď, pokud ne, dostává každý Mii jiné hmotnosti, aby bylo vyvažování obtížnější.
• Friend Connection (2 hráči) – dva hráči prochází jednoduchým testem miniher a zjišťují, jak moc jsou naladěni na stejnou vlnu. Výsledky jednotlivých miniher rozhodují, jak dobří přátelé ve skutečnosti jsou. Myslíte si, že přesně víte, jaké jsou zájmy a názory vašeho kamaráda? Odpověď vám dá hra Friend Connection!
• Match-Up (1 -2 hráči) – pexeso v novém kabátě! Hledejte stejné postavičky Mii v parku na obrazovce a dobře si při tom dávejte pozor, abyste po cestě neztratili žádné životy!

Tiskové zprávy

Diskuse