D-Link získal ve Spojeném králoství patent na síťový zabezpečovací systém

12. 10. 2010 20:21    Rubrika: Tiskové zprávy

D-Link získal ve Spojeném králoství patent na síťový zabezpečovací systém

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost D-Link, přední výrobce síťových
a komunikačních řešení, oznámila, že jí byl ve Spojeném království udělen patent na její ochrannou metodu pro proaktivní zabezpečení sítě, označovanou jako ZoneDefense. Jde o technologii, která pomáhá chránit firmy před potenciálními síťovými hrozbami.

ZoneDefense, patentovaný jako „jednotný obranný systém síťové informační bezpečnostní zóny”, řeší nedostatky preventivních opatření, které tradiční technologie pro zabezpečení sítě nezvládají.

Systém ZoneDefense automaticky izoluje napadené počítače v síti, když rozpozná jejich abnormální chování, které narušuje pravidla přístupu k síťovým službám. Toto protiopatření dokáže účinně zabránit šíření virů ve stejné podsíti nebo do dalších podsítí a rovněž ochránit před útočníky, kteří by mohli paralyzovat důležité firemní servery.

D-Link dodává kompletní portfolio síťových řešení, zahrnující úložiště dat, přepínače, bezdrátové sítě i IP dohlížecí zařízení, a snaží se vyrábět vysoce kvalitní produkty s nadstandardními zabezpečovacími funkcemi, které pomáhají firmám úspěšně bránit jejich síť.

Vytvoření ZoneDefense je výsledkem stálého úsilí D-Linku o zajištění bezpečnosti sítě a také dalším dokladem jeho rozsáhlého technického „know-how” a schopnosti dodávat integrovanou síťovou zabezpečovací architekturu. Kromě patentu ve Spojeném království získal D-Link ZoneDefense minulý rok také patent v Itálii.

Pro více informací o společnosti D-Link, prosím, navštivte www.dlink.cz nebo www.facebook.com/dlinkcz.

Tiskové zprávy

Diskuse