Bizhub C35 - ultrakompaktní barevná multifunkce

13. 10. 2010 20:27    Rubrika: Tiskové zprávy

Multifunkce bizhub C35 a tiskárna C35P jsou svým zaměřením vhodné jako doplněk centrálně instalovaných zařízení formátu A3 ve velkých společnostech. Díky své všestrannosti však může stroj sloužit i jako tiskové centrum menších kanceláří. Téměř poloviční velikost oproti většině strojů srovnatelných vlastností je velkou předností multifunkce.

Bizhub C35 - ultrakompaktní barevná multifunkce

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Bizhub C35 přináší veškerý potřebný tiskový servis multifunkce pro kancelářské týmy, menší podnikání, obchody a podobné prostředí. Kombinací funkce kopírování, tisku, skenování a faxu ulehčuje sdílení a distribuci informací.

Obě dvě zařízení tisknou rychlosti až 30 celobarevných stran A4 za minutu, při dodržení vysokého standardu tiskové kvality se širokou flexibilitou potisknutelných médií. První tiskový výstup je k dispozici pouhých 13 sekund po startu stroje a maximální gramáž médií pro tisk je pak 210 g/m2, s možností využití oboustranného tisku.

Multifunkce bizhub C35 je vybavena barevným dotykovým ovládacím panelem, který díky kompletní lokalizaci do češtiny zajišťuje jednoduchost a snadnost ovládání – ve třídě A4 multifunkcí jde o zatím neobvyklý komfort, který usnadňuje využití stroje bez nutnosti studia návodů nebo dlouhého vysvětlování.

Vysoká kvalita tiskových výstupů je zaručena osvědčenými polymerizovanými tonery Simitri HD s příměsí biomasy. Tonery s sebou nesou také nižší teplotu zapékání a nižší množství emisí, čímž snižují negativní dopad na životní prostředí ve srovnání s konvenčními tonery. Pro svoji celkově nízkou energetickou spotřebu získala obě nová zařízení certifikaci Energy Star a také Blue Angel.

Multifunkce i tiskárna jsou vybaveny širokou škálou funkčních a bezpečnostních zařízení. Vestavěná funkce autentizace uživatelů snižuje riziko zneužití citlivých dokumentů. Tiskové náklady na barevný i černobílý tisk jsou velmi nízké a jejich kontrola je díky možnosti rozúčtovávání na jednotlivce anebo pracovní skupiny také mnohem jednodušší. Bezpečnou komunikaci v rámci sítě zajišťuje užití IPsec protokolu, IP filtrování a IPP Over SSL mezi ostatními. Bezpečnostní funkce stroje bizhub C35 plně vyhovuje normě ISO 15408 EAL 3.

„Naše nová zařízení bizhub C35 a C35P poskytují stejně pokročilé tiskové, bezpečnostní a síťové funkce jako multifunkce formátu A3, přičemž mají mnohem menší rozměry a nároky na prostor. Tím velmi ulehčují administrativní práci a šetří čas a síly uživatelů,“ vysvětluje výhody zařízení produktový manažer Konica Minolta, Pavel Kelča.

Bizhub C35 poskytuje širokou nabídku funkcí pro skenování – přímé skenování do e-mailu, na FTP server, SMB, USB flash disk i harddisk. Skenovat je možné jak do formátu JPEG, tak i TIFF, XPS a samozřejmě PDF. Při nasazení softwarových řešení Konica Minolta je také možné velmi jednoduše převádět již vytištěné dokumenty do elektronické podoby stisknutím jednoho tlačítka.

Tiskové zprávy

Diskuse