Samsung SCX-3200 - ultrarychlá tiskárna

13. 10. 2010 20:30    Rubrika: Tiskové zprávy

Samsung SCX-3200 - nejnovější kompaktní, ultrarychlá tiskárna se snadným ovládáním

Samsung SCX-3200 - ultrarychlá tiskárna

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Multifunkční tiskárna Samsung SCX-3200, to je ovládání na jeden dotyk, stylové provedení a šetrnost k životnímu prostředí

Společnost Samsung Electronics Co., Ltd, jeden z největších světových výrobců tiskáren, dnes oznámila uvedení na trh své nejnovější kompaktní multifunkční tiskárny Samsung SCX-3200. Profesionálové i studenti potřebují jednoduchý a levný výrobek, který umí tisknout, kopírovat a skenovat jediným stisknutím tlačítka. Multifunkční tiskárna SCX-3200 s ovládáním na jeden dotyk právě takové funkce nabízí v integrovaném provedení nenáročném na prostor, aniž by jakkoliv slevila z nároků na vzhled a ohleduplnost k životnímu prostředí.

Jediným dotekem k prvotřídnímu výkonu
Spotřebitelé, kteří mají tiskárnu umístěnou na pracovním stole, potřebují zařízení s jednoduchým a intuitivním ovládáním. Společnost Samsung si to uvědomuje, a proto vybavila nový model celou řadou funkcí spouštěných jedním dotykem. Jediným stisknutím tlačítka Samsung Print Screen si může uživatel například rychle vytisknout přesně to, co vidí na monitoru svého počítače.
Jediným stisknutím lze v modelu s podporou bezdrátového připojení snadno a rychle nastavit wi-fi připojení, přičemž bezpečnost připojení je zaručena certifikací Wi-Fi Protected Setup™.
Tiskárna je rovněž kompatibilní se softwarem AnyWeb Print společnosti Samsung, který umožňuje vybrat určitý obsah z různých webových stránek, přetáhnout jej myší na novou prázdnou stránku na monitoru a tu poté uložit či vytisknout. S pomocí softwaru AnyWeb Print si tak místo celých webových stránek můžete vytisknout pouze ty informace, které skutečně potřebujete. Tím se uspoří nejen čas, ale i papír a toner.
Stylová bez kompromisů
Všechny výrobky společnosti Samsung v sobě spojují styl i funkčnost, a to platí i pro multifunkční tiskárnu Samsung SCX-3200. Vyspělé intuitivně ovládané funkce skrývá v elegantním lesklém plášti černé a krémově šedé barvy. Díky rozměrům 406 x 375 x 231 mm a hmotnosti 9,65 kg je to ideální pomocník i na ty nejmenší pracovní stoly doma nebo v kanceláři.

Šetrná k životnímu prostředí
Model Samsung SCX-3200 se může pochlubit celou řadou „zelených“ funkcí, které současně šetří i vaši peněženku. Měkké tlačítko hlavního vypínače umístěné na čelním panelu uživatele přímo vybízí, aby tiskárnu vypnuli a nenechávali ji v pohotovostním režimu, když ji nepoužívají. Tím lze předcházet zbytečné spotřebě elektřiny a uspořit.
Nový model je také vybaven tlačítkem pro ekologický tisk – jediným stisknutím tlačítka se úsporně vytisknou dvě stránky dokumentu na jeden list papíru. Kromě úspory elektřiny potřebné pro tisk dokumentu snižuje funkce eco-copy i množství papíru a toneru, čímž omezuje dopad na životní prostředí i související náklady.
Nová tiskárna se navíc dodává s minimálním obalem, čímž šetří životní prostředí i v této oblasti.
„Trh multifunkčních tiskáren je vysoce konkurenční a spotřebitelé ve stále vyšší míře vyžadují nejen různé funkce, ale i designové provedení,“ uvedl Yonghwan Park, senior viceprezident divize IT řešení společnosti Samsung Electronics. „S modelem SCX-3200 navazujeme na tradici naší společnosti v oblasti tisku a nabízíme výrobek, který je dostupný, stylový a šetrný k životnímu prostředí.“

Model Samsung SCX-3200 se na českém trhu prodává za MOC 3 684,- Kč včetně DPH.

Základní specifikace multifunkční tiskárny Samsung SCX-3200:
• Rychlost 16 stránek za minutu (A4)
• Paměť 8 MB
• Emulace SPL (Samsung Printer Language)
• Rozhraní USB 2.0
• Vstupní kapacita 250 listů CST
• Výstupní kapacita 50 listů
• Oboustranný tisk manuální
• Rozměry (š x h x v; mm) 406 x 375 x 231
• Hmotnost 9,65 kg
• Displej dvouřádkový LCD displej
• Toner (výchozí) 3K (1K)

Tiskové zprávy

Diskuse