Sony VAIO řady S

13. 10. 2010 21:23    Rubrika: Tiskové zprávy

• VAIO Everywair 3G - On-line kdekoliv

Sony VAIO řady S

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění







Výkon, přenosnost a funkčnost: to jsou hlavní atributy ultramobilních notebooků Sony VAIO řady S.
Pokud to s prací na cestách myslíte skutečně vážně, stylová řada VAIO S vám nabízí vynikající 33,8cm (13.3”) širokoúhlý VAIO Display s LED podsvícením, perfektní grafický výkon, ochranu a bezpečí vašich dat v kterémkoli okamžiku a samozřejmě vysokorychlostní širokopásmové připojení přes 3G mobilní sítě prostřednictvím technologie VAIO Everywair.

Nová řada VAIO S – Velké množství funkcí a dokonalá mobilita pro práci i zábavu
Nová řada notebooků VAIO S nabízí přitažlivou kombinaci mobility a výkonu, která vám pomůže zvládnout i nejhektičtější pracovní tempo. Díky nízké hmotnosti (notebook váží pouhé 2 kg včetně baterie) a štíhlému tělu z lehké, ale odolné hořčíkové slitiny je tento počítač dokonalým univerzálním společníkem na cestách za prací i za zábavou.

Srdcem nové řady VAIO S je nejnovější generace energeticky úsporných procesorů Intel® Core™. Vysoký výkon podporuje i rychlá operační paměť DDR3 RAM o velikosti až 4 GB, která zajistí bezproblémový chod všech vašich aplikací. Výkonná grafická karta NVIDIA® GeForce® 310M s 512 MB GDDR3 VRAM jednoduše zvládne obchodní prezentace a aplikace či případné promítání filmů a hraní her. Výkonnou grafiku a příjemné uživatelské rozhraní plně oceníte i při sledování obrazu externího HD zobrazovače připojeného přes HDMI port.
Širokoúhlý VAIO Display o úhlopříčce 33,8 cm (13,3”) s LED podsvícením nabízí vynikající ostrost a přesnost podání barev nejen pro práci či sledování filmů, ale i prohlížení vašich fotografií a obrázků.

Pohodlí a bezpečnost
Pro pohodlné a přesné ovládání slouží touchpad s podporou ovládání více prsty. Prsty však využijete ještě na jiném místě – podpora ochrany a bezpečnosti vašeho notebooku je zajištěna sensorem Fingerprint, neboli čtečkou pro otisk prstu. Mezi další funkce zabezpečení patří technologie Advanced HDD Protection, která chrání vaše data při nenadálém otřesu disku, a to i v okamžiku bootování nebo přechodu do režimu spánku.
Možnosti připojení zahrnují tři USB porty a HDMI výstup pro sledování multimédií ve vysokém rozlišení na připojeném externím zobrazovači (např. televizoru).
Když zrovna nejste v dosanu Wi-Fi hotspotu, díky integrovanému širokopásmovému modemu VAIO Everywair můžete být neustále připojeni k síti mobilního operátora s rychlostí downloadu až 7,2 Mbps.
K dispozici je také celá řada doporučeného originálního příslušenství od Sony: například dokovací stanice, filtr na display pro větší ochranu soukromí a nerušené sledování obrazovky, barevně sladěná pouzdra a myši a spousta dalšího.

Nové štíhlé notebooky řady VAIO S od Sony budou k dostání od října 2010 za 34 990 Kč s DPH .
Technické specifikace

Model:
VAIO VPCS13S9E/B
Procesor: Intel® Core™ i5-460M 2,53 GHz s technologií Intel® Turbo Boost (max. 2,8 GHz)
OS: Genuine Windows® 7 Professional
(64-bit)
Paměť: 4 GB DDR3 SDRAM (1066 MHz)
HDD: 500GB Serial ATA
Displej: 33,8 cm (13,3”), 16:9, displej VAIO (1366x768) s LED podsvícením
Grafika: NVIDIA® GeForce® 310M GPU s 512MB GDDR3 VRAM
Optická mechanika: DVD+-RW/+-R DL/RAM
Hmotnost a rozměry: 2,0 kg (s dodanou baterií);
228,5 x 27,6-31,5 x 329 mm (H x V x Š)
Ostatní: WLAN 802.11b/g/n; VAIO Everywair WWAN 3G modul; Bluetooth 2.1+EDR; kamera MOTION EYE; HDMI výstup; tlačítka VAIO/Assist; černá povrchová úprava

Tiskové zprávy

Diskuse