AVG 2011 Business Edition

15. 10. 2010 08:46    Rubrika: Tiskové zprávy

Antivirové bezpečnostní řešení nabízí maximální ochranu všem podnikatelům

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


AVG Technologies, výrobce světově nejpopulárnějšího volně dostupného antivirového software, představuje Internet Security 2011 Business Edition a AVG Anti-Virus 2011 Business Edition. Je zřejmé, že majitelé malých podniků jsou časově zaneprázdněni, a proto je nejnovější edice AVG, předního antivirového software, navržena s důrazem na uživatelskou nenáročnost a maximální ochranu.
Nový balík antivirového software AVG určený pro majitele malých a středně velkých podniků je zaměřen na nezbytnou ochranu v souvislosti s jejich každodenními podnikatelskými aktivitami. AVG Internet Security 2011 Business Edition je zaměřeno především na online transakce a elektronickou komunikaci, během kterých dochází k přenosu citlivých osobních údajů. AVG Anti-Virus 2011 Business Edition nabízí výjimečnou ochranu v reálném čase proti nejnovějším online hrozbám, bezpečně chrání důležité obchodní údaje a zároveň udržuje hladký provoz počítačových sítí tak, aby se podnikatelé mohli plně soustředit pouze na své obchodní aktivity.
„V AVG je nám jasné, že většina vlastníků malých podniků nejsou odborníky na informační technologie, a proto hledají taková bezpečnostní řešení, která jim zaručí maximální ochranu a uživatelskou nenáročnost,“ řekl J. R. Smith, generální ředitel AVG Technologies. „Právě z tohoto důvodu jsme AVG Internet Security 2011 Business Edition a AVG Anti-Virus 2011 Business Edition navrhli tak, aby patřilo mezi uživatelsky nejpřívětivější produkty na trhu.“
Produkty AVG Internet Security 2011 Business Edition a AVG Anti-Virus 2011 Business Edition byly navrženy na základě People Powered Protection, zpětné vazby globální komunity AVG čítající více než 110 milionů uživatelů. Mimo jiné softwarový balík obsahuje zdokonalenou ochranu webových stránek a sociálních sítí s detekčními výsledky patřícími mezi nejlepší na trhu, dále snadné ovládání, svižný a výkonný design.
Bezpečnostní řešení společnosti AVG určená pro obchodní aktivity jsou využívána malými a středně velkými podniky po celém světě. Jedním ze spokojených zákazníků je společnost Kaseya, přední globální poskytovatel řídících informačních systémů se sídlem ve švýcarském Lausanne.
„Kaseya v současné době disponuje významným počtem nasazení produktu AVG integrovaného do naší produktové řady, který našim zákazníkům umožňuje jednoduchý přehled o všech aspektech prostředí, které spravují,“ řekl Jeff Keyes, zástupce společnosti Kaseya. „Integrace zahrnuje monitoring a nápravu stavu komponent, jednotlivých verzí, skenování a mnoho dalších možností produktu AVG. Těšíme se na vylepšení ve verzi 2011.“

Odkazy
• Pro aktuální zprávy sledujte AVG na Twitteru: http://twitter.com/officialAVGnews
• Nové trendy a analýzy ze světa bezpečnosti sledujte na AVG blozích: http://blogs.avg.com
• Staňte se fanouškem AVG na Facebooku: http://www.facebook.com/AVGFreeCZ

Tiskové zprávy

Diskuse