Sweex DVB-T USB adaptér

15. 10. 2010 08:49    Rubrika: Tiskové zprávy

Sweex DVB-T USB adaptér: Nalaďte svou oblíbenou televizi nebo rádio kdykoli a kdekoli

Sweex DVB-T USB adaptér

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Pro všechny fanoušky mobilní zábavy, kteří si svůj oblíbený televizní pořad nebo rádiovou show nechtějí nechat ujít ani na cestách, představila společnost Sweex nový DVB-T adaptér. S novým Sweex DVB-T USB adaptérem můžete snadno svůj počítač, notebook nebo netbook kdykoli změnit v kvalitní přijímač digitální televize a rozhlasu. Pak už vám stačí si jen vybrat z široké nabídky volně dostupných DVB-T kanálů a rozhlasových stanic.
Kromě toho, že vám nový designový DVB-T Adapter USB od firmy Sweex umožní sledování a poslouchání vašeho oblíbeného pořadu, můžete také jednoduše tyto programy nahrávat. Díky službě time-shift navíc můžete jejich přehrávání pozastavit a nechat jejich sledování nebo poslech na později.
Instalace adaptéru je velmi jednoduchá. Stačí pouze vložit instalační CD a potřebný software se automaticky nahraje. Pak stačí už jen připojit DVB-T adaptér do USB portu, nasměrovat anténu a dobře se bavit.
SweeDVB-T adaptér podporuje operační systém Windows 7 a je také plně kompatibilní s předchozími verzemi Microsoft Windows XP a Windows Vista. Součástí balení je také dálkové ovládání a detailní uživatelský manuál.
Sweex poskytuje na výrobek standardní dvouletou záruku. Pokud však produkt zaregistrujete on-line, je záruční doba automaticky prodloužena o dalších 10 let. Více informací o záruce naleznete na stránkách: www.sweex.com/12yearwarranty. Doporučená koncová cena produktu je 739 Kč.

Tiskové zprávy

Diskuse