Sony představuje superštíhlý WALKMAN S750

19. 10. 2010 08:39    Rubrika: Tiskové zprávy

• Tématické kanály SensMe™ pro poslech hudby odpovídající vaší okamžité náladě

Sony představuje superštíhlý WALKMAN S750

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění











Nejnovější přírůstek do legendární rodiny WALKMAN® upoutá dokonalým zvukem a skvělým designem štíhlého hliníkového těla. Snadno přenosný, barevný WALKMAN® S750 s tloušťkou pouhých 7,5 mm a nepřehlédnutelným stylem přehrává hudbu, videa a podcasty.

Luxusní kovový vzhled doplňuje bohatý, vynikající zvuk. Připojte kvalitní vertikální sluchátka EX a vychutnejte si jedinečný zvuk značky WALKMAN®, k němuž přispívá i technologie digitálního potlačení hluku (Digital Noise Cancelling) eliminující přibližně 98 % okolních zvuků. Přiložený adaptér umožňuje pasažérům v letadle využít palubního zábavního systému v kombinaci s digitálním potlačením okolního hluku, které zajistí přehrávač WALKMAN®.

Kromě digitálního potlačení hluku a sluchátek EX je přehrávač S750 vybaven i dalšími z technologií Sony Clear Audio pro co nejlepší využití vaší hudební sbírky. Vedle Clear Bass a Clear Stereo je to systém DSEE, který rekonstruje vysoké frekvence ztracené při kompresi hudebních souborů.

Vedle zvukové kvality je další předností přehrávače WALKMAN® S750 úžasná jednoduchost, s níž si můžete vychutnat svou stávající sbírku digitální hudby. Přiložený software Content Transfer zjednodušuje přesun souborů do přehrávače WALKMAN® metodou „táhni a pusť“ z programu Průzkumník Windows® nebo z knihovny iTunes (s výjimkou souborů s ochranou DRM).

Systém Windows® 7 se dokonce sám postará o konverzi video souborů ve formátu DivX® a AVCHD uložených na vašem pevném disku do formátu použitelného na přehrávači WALKMAN®.

Čistý a jasný 5,1cm (2”) LCD displej se širokým pozorovacím úhlem skvěle zobrazuje videa, fotografie a obrázky alb. Poprvé je u přehrávače WALKMAN® použita technologie TruBlack™ potlačující odlesky displeje a zvyšující kontrast a usnadňující použití v místnosti i venku v terénu.

Přizpůsobí se VÁM
Přizpůsobte si svůj WALKMAN® vlastní fotografií použitou jako tapeta na domovské obrazovce menu, nebo si vyberte jednu z předinstalovaných tapet podle svého vkusu. Chcete si hudbu přizpůsobit své aktuální náladě? Unikátní technologie Sony SensMe™ provede analýzu vaší hudební knihovny a automaticky sestaví 10 tématických „kanálů“, ze kterých si jednoduše vyberete hudbu odpovídající dané chvíli – od příjemné uvolněné po optimisticky energickou.

KARAOKE párty může začít
Přehrávač WALKMAN® S750 nabízí milovníkům hudby celou řadu zajímavých možností, jak si svou oblíbenou zábavu vychutnat. Funkce Lyrics Sync zobrazuje text skladby na displeji. Režim Karaoke potlačuje vokální stopu v nahrávce, aby byl na zvukovém pozadí jasně slyšet váš hlas. Pokud máte problém vyzpívat některé vysoké nebo nízké tóny, přehrávání je možné nastavit do vyšší nebo nižší tóniny, aby odpovídalo každému hlasovému rozsahu i bez změny rychlosti přehrávání. Pomocí volitelného A/V kabelu je možné připojit WALKMAN® ke kterémukoli televizoru a pozvat přátele na svou vlastní karaoke party.

WALKMAN® S750 také umí pomoci studentům jazyků s rychlejším zvládnutím obtížných frází. Funkce pro učení jazyků Language Learning ve smyčce opakuje vybranou pasáž pomalejším tempem beze změny výšky zvuku nebo ztráty srozumitelnosti.

V televizi nic nedávají?
Připojte WALKMAN® S750 ke svému televizoru pomocí volitelného A/V výstupního kabelu a užívejte si video na televizní obrazovce v rozlišení 720 x 480. Díky extra dlouhé výdrži baterie si užijte až 50 hodin poslechu hudby (10 hodin sledování videa) na jedno1 nabití .
Pomocí stylového reproduktorového doku RDP-NWD300 můžete své oblíbené skladby ze svého přehrávače WALKMAN® doma přehrávat také nahlas. Dokovací stanice je k dispozici v černém nebo bílém provedení a je vybavena užitečným dálkovým ovládáním. Vychutnejte si čistý a jasný stereofonní zvuk za současného pomalého nabíjení přehrávače. Dokonalým partnerem přehrávače WALKMAN® na cestách je nová, kompaktní, vodědolná reproduktorová dokovací stanice RDP-NWR100, která vypadá (a hlavně zní!) skvěle u bazénu, na výletě nebo v koupelně, když se právě sprchujete2.

Nový přehrávač WALKMAN® S750 je součástí kompletní rodiny MP3 a MP4 přehrávačů Sony. Řada WALKMAN® zahrnuje nejvyšší modely A Series s dokonalým, elegantním vzhledem, zvukem a funkcemi; bezdrátové, lehké modely W pro sport; zábavné, barevné modely E a dostupné a snadno ovladatelné modely B.
Nová řada video MP3 přehrávačů Sony WALKMAN® S750 bude k dostání od listopadu 2010. Model NWZS754 za 3 490 Kč a model NWZS755 za 3 990 Kč.
Nejnovější zprávy, obrázky a diskuse o přehrávači WALKMAN® najdete na oficiální fanouškovské stránce na Facebooku: www.facebook.com/walkman

Tiskové zprávy

Diskuse