HP pomáhá organizaci CARE rozvíjet humanitární činnost

20. 10. 2010 21:05    Rubrika: Tiskové zprávy

HP pomáhá organizaci CARE rozvíjet humanitární činnost

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Spojení veřejnosti a odborníků HP z oblasti technologických služeb přináší prostředky na boj proti celosvětové bídě

Společnost HP představila nový program, který umožňuje uživatelům HP technologií společně s odborníky HP získávat finanční dary pro humanitární organizaci CARE, která se dlouhodobě věnuje boji proti celosvětové bídě a chudobě.

V rámci programu HP Technology Services Experts věnuje HP organizaci CARE částku 10 dolarů pokaždé, kdy dá některý z registrovaných návštěvníků na webu programu hlas svému oblíbenému HP odborníkovi technologických služeb. Návštěvníci mohou hlasovat až sedmkrát denně.(1)
„HP přidává technologiím dotek lidskosti. Díky partnerství s organizací CARE má naše lokální činnost globální dopad,“ řekla Michelle Weiss, viceprezidentka marketingu divize HP Technology Services. „Náš nový program pomůže organizaci CARE rozvíjet humanitární práci při boji s bídou po celém světě.“
„HP jako důležitý a dlouhodobý partner organizace CARE přispívá k plnění našeho poslání poskytováním technologické odbornosti i štědrou podporou,“ řekla Radha Muthiah, viceprezidentka strategických partnerství a aliancí organizace CARE. „Oceňujeme odhodlání společnosti HP nápaditě a smysluplně spojovat veřejnost s prací CARE.“
Toto úsilí je součástí nového programu HP Technology Services, který má do služeb vnést ještě více lidskosti. Program prezentuje odbornost a know-how týmu HP – od pracovníků vývoje až po profesionály služeb – aby lidé mohli trávit méně času řešením problémů a více času produktivním rozvojem svého podnikání.
Více informací o programu HP Technology Services Experts je k dispozici na webových stránkách www.hp.com/go/TSvote.

Tiskové zprávy

Diskuse