Sci-Fi Vanquish přichází

20. 10. 2010 21:17    Rubrika: Tiskové zprávy

SCI-FI VANQUISH PŘICHÁZÍ

Sci-Fi Vanquish přichází

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Rozpoutejte boj za záchranu světa

Chcete bojovat ve vesmíru za záchranu zdrojů energie jménem Sama Burnse, amerického vojáka, ve speciálním bojovém obleku? To vše a mnoho jiných herních zážitků vám přináší Vanquish. Můžete se těšit na divokou akci ve futuristickém prostředí, která kombinuje západní postupy s japonským zpracováním.

Děj se odehrává v blízké budoucnosti, kde Rusko a USA soupeří o vlastnictví rychle ubývajících zdrojů energie. Spojené Státy vybudují vesmírnou stanici, aby mohli čerpat energii ze Slunce. Rusové ovládnou tuto stanici a použijí nahromaděnou solární energii ve formě tlakové vlny ke zničení San Francisca, aby donutili Spojené Státy k bezpodmínečné kapitulaci. Reakcí USA je vyslání ozbrojených sil, aby znovu získali vesmírnou stanici předtím, než Rusové zničí další cíl, kterým je NEW YORK.

Zajímavé je, že hra Vanquish podle všeho nebude k dispozici v multiplayer modu. Důvodem je zaměření na dějovou linii, která má být dokonale propracovaná. Vanquish je sci-fi střílečka s proměnlivým a neobvyklým bojovým systémem. Tento poutavý a pohlcující příběh režíroval slavný Shinji Mikami, tvůrce slavné hororové série Resident Evil.

Hráči zaujímají roli Sama, vládního zmocněnce, který je vystrojen futuristickým bojovým oblekem. Všestranný bojovník Sam má k dispozici obrovský arzenál zbraní a také umí řadu bojových umění, které může použít ke zničení svých nepřátelských robotů.

Těšit se můžete na nejrůznější zajímavosti, které vám přinesou vzrušující zážitek ze hry.

Jste připraveni na vzrušující boje dvou velmocí ve vesmírné stanici?

Hra bude dostupná na platformách PS3 a XBOX 360 již tento pátek 22.10.2010. Doporučená MOC je 1 599,-

Grafické podklady naleznete na našem FTP: http://download.conquest.cz/_SEGA/Vanquish/

Tiskové zprávy

Diskuse