Xbox 360 - 15 her pro Kinect při listopadovém zahájení prodeje

20. 10. 2010 21:08    Rubrika: Tiskové zprávy

Společně s Kinectem dorazí v listopadu i 15 herních titulů všech žánrů

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

Společnost Microsoft představila kompletní seznam herních novinek využívajících všechny výhody pohybového senzoru Kinect pro Xbox 360. Zákazníci budou moci zakoupit patnáct různých titulů již při listopadovém uvedení technologie na trh. Dočkají se tak zábavných tanečních choreografií, závodních okruhů a atletických oválů nebo dobrodružných překážkových stezek. Ve výčtu her se objeví dobrodružné hříčky „Kinect Adventures“, sportovně laděné „Kinect Sports“, akční závodění „Kinect Joy Ride“ nebo interaktivní safari „Kinectimals“. Na tanečně založené uživatele čeká více než 600 choreografií v „Dance Central“ od MTV Games. Naopak ti, kteří hledají kondiční cvičení nebo domácí posilování v pohodlí domova, uvítají „Your Shape: Fitness Evolved“ nebo populární „Zumba Fitness“.
Pro večerní rodinnou zábavu
Ochočte si hravé tygří mládě, sbírejte poklady na exotických místech nebo se dejte na čarování ve světě kouzel. Ať už si pořídíte nového domácího mazlíčka v „Kinectimals“ nebo vyplujete na divokou vodu v „Kinect Adventures,“ o zábavu s rodinou nebude nouze.
• „Kinect Adventures“ (Good Science Studio/Microsoft Game Studios) – v balení s pohybovým senzorem Kinect – 10. listopadu. Vznášejte se ve vesmíru. Prožijte okamžiky napětí v rozbouřených peřejích. Vydejte se na překážkové dráhy vysoko v horách nebo se ponořte do hlubin, abyste zachránili potápějící se podmořskou observatoř z pohodlí domova. S „Kinect Adventures“ určujete pohyby svého těla, jak budete skákat, uhýbat či kopat uprostřed vzrušujících dobrodružství na mnoha exotických místech. „Kinect Adventures“ má pro každého něco zábavného a získáte ji zdarma ke každému zakoupenému senzoru Kinect nebo v sadě s konzolí Xbox 360.
• „Kinectimals“ (Frontier Developments Ltd./Microsoft Game Studios) – 10. listopadu. „Kinectimals“ umožňuje dětem, jejich rodičům a milovníkům zvířat každého věku navázat trvalé přátelství s těmi nejexotičtějšími živočichy na Zemi. Vaše tygří mláďata k vám přiběhnou na zavolání jako každý jiný domácí mazlíček a budou reagovat na příkazy „hop“, „převal se“ nebo „lehni“. Stejně tak budou blaženě vrnět, když je podrbete za ušima. V limitované edici naleznou sběratelé navíc dvaceticentimetrovou plyšovou hračku včetně poukazu na stažení dalšího virtuálního mazlíčka do vaší sbírky.
• „Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 The Videogame” (Electronic Arts/EA Bright Light) – 19. listopadu. „Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1 The Videogame“ je dosud nejnapínavější příběh nabitý od počátku do konce akcí a bojem. Harry je od úvodní sekvence stále na útěku, bojujete o přežití a podnikáte zoufalý a nebezpečný zápas s cílem najít a zničit Voldemortovy spojence. Na hráče čeká více než dvacítka náročných úkolů, které vyřeší vyčarováním nejrůznějších kouzel pohyby svých rukou.
• „Game Party™: In Motion“ (Warner Bros. Interactive) – 26. listopadu. „Game Party: In Motion“ umožňuje hráči ovládat celým tělem 16 her včetně košíkové, šipek, společenských her, stolního hokeje a dalších.
Vzhůru do tělocvičny
Kinect nabízí spoustu nových příležitostí, jak se rozhýbat, zapotit a zlepšit si kondici. Se sadou tanečních a kondičních her provede uživatele od bojových umění přes jógu ve hře „Your Shape: Fitness Evolved” po rytmy plné energie v „Zumba Fitness®“.
• „Dance Central™“ (MTV Games/Harmonix) – 10. listopadu. Tvůrci populární hry „Rock Band” přicházejí se svým dalším titulem. „Dance Central“ je první taneční videohra bez ovladačů, kterou ovládáte celým svým tělem. Hra obsahuje více než 90 figur a 650 tanečních pohybů, přičemž každá z nich má vlastní choreografii. Dance Central je spolu se soundtrackem, v němž najdete současné interprety popu, hip hopu a R&B, ideální párty hrou, která nesmí chybět na žádném mejdanu a oslavě.
• „Your Shape™: Fitness Evolved“ (Ubisoft) – 11. listopadu. Kinect pro Xbox 360 společně s „Your Shape: Fitness Evolved“ vám umožní používat nejpokročilejší dostupnou fitness technologii. Moderní systém zpětné vazby odhalí rezervy ve vaší tělesné zdatnosti a povede vás k lepší kondici. Cvičte podle svých individuálních potřeb, zacvičte si s přáteli a podělte se s nimi o své pokroky.
• „EA SPORTS Active 2“ (EA SPORTS) – 19. listopadu. „EA SPORTS Active 2“ s funkcí Total Body Tracking kombinuje sledování tělesné aktivity a monitoring srdečního tepu. S pomocí připojeného bezdrátového zařízení získáte údaje o vaší fyzické kondici. Uživatelé mohou sledovat a sdílet údaje o své výkonnosti online díky automatickému načítání a přenosu údajů z online konzole Xbox 360 do personalizovaného profilu EA SPORTS Active.
• „Zumba Fitness®“ (Majesco) – 26. listopadu. Přidejte se k párty se Zumba Fitness®, jedinečnou sadou pro kondiční tanec se sexy energickými rytmy z Latinské Ameriky a dalších zemí světa. Oblíbení instruktoři Zumby, jako například Gina Grant, Tanya Beardsleyová a zakladatel Zumby Beto, vás provedou 30 choreografiemi, při nichž se řádně zapotíte, ale hlavně skvěle pobavíte.
• „Get Fit With Mel B“ (Black Bean Games/Lightning Fish) – 25. listopadu. „Get Fit with Mel B“ je komplexní kondiční program vytvořený ve spolupráci s Mel B a společností Fitness First. Bývalá Spice Girl se zároveň zhostí role vaší osobní trenérky. Obsahuje dvě stovky cviků – od aerobiku přes fitbox a cardiobox včetně nutričního programu se 140 recepty uzpůsobenými jednotlivým uživatelům.
• „DanceEvolution“ (Konami) – 10. listopadu. Konami umožňuje hráči vybrat si v titulu „DanceEvolution“ z několika tanečních režimů a pohybovat se zcela svobodně, bez omezení a bez ovladačů. Stačí si vybrat ze široké škály současných hudebních hitů zatančit si společně s až čtyřmi přáteli online pomocí Xbox Live.
Spolu nebo jeden proti druhému? Je to na vás
Vydejte se do terénu s první generací sportovních her, v nichž se z celého těla stává ovladač. Chcete si zahrát fotbal? Hry Kinect zapojí vaše nohy, a ne jen konečky prstů! Rozvíjejte své dovednosti sami nebo se utkejte s přáteli doma či kdekoli jinde prostřednictvím Xbox LIVE. Plážový volejbal, box, lyžování a další — Kinect má co nabídnout sportovcům všeho druhu.
• „Kinect Sports“ (Rare/Microsoft Game Studios) – 10. listopadu. Kinect Sports je první sportovní hra bez ovladačů, která vám umožní soupeřit s přáteli prostřednictvím Xbox Live. Kinect Sports“ nabídne šest plných sportovních her — od fotbalu, plážového volejbalu, atletiky, po box, bowling nebo stolní tenis. „Kinect Sports“ je zároveň jediným titulem, který nabízí režim tým proti týmu.
• „MotionSports™“ (Ubisoft) – 10. listopadu. „MotionSports“ zavedou hráče do centra sportovních dějišť. Na obřím fotbalovém stadionu proměňte fantastickou střelou pokutový kop nebo touchdownem rozhodněte utkání. Hráči mohou podrodrobit zkoušce své dovednosti ve více než 40 sportech. Živý komentář v „Motion Sports“ bude doprovázet vaše trefy i minely na cestě od tuctového hráče ke sportovnímu fenoménu planety.
• „Sports Island Freedom“ (Konami/Hudson Soft) – 25. listopadu. „Sports Island Freedom“ přináší deset nových sportovních zážitků. Hráči mohou mimo jiné soutěžit v tenisu, boxu, paintballu, plážovém volejbalu, lyžování na boulích nebo v krasobruslení.
Vzrušení, napětí, akce
Nové závody pro pohybový senzor Kinect odstraňují poslední bariéru mezi hrou a uživatelem. Žádné ovladače ani řidičský průkaz totiž nejsou třeba.
• „Kinect Joy Ride“ (Big Park/Microsoft Game Studios) – 10. listopadu. „Kinect Joy Ride“ je první závodní hra bez ovladačů. Spojuje akční závody našlapaných aut s ovládáním pohyby celého těla pomocí technologie Kinect pro Xbox 360. Vyjeďte sólo nebo závoďte s až pěti dalšími hráči prostřednictvím Xbox LIVE.
• „Crossboard 7“ (Konami) – 10. listopadu. Titul Crossboard 7 nabízí závody na crossboardu v sedmi bláznivých hracích režimech a sedmi tratích. Hrajte sólo nebo vyzvěte kamaráda, kdo předvede lepší a náročnější trik.
Tituly „Kinect Adventures“, „Kinect Joy Ride“, „Kinect Sports“ a „Kinectimals“ budou v obchodech dostupné za odhadovanou maloobchodní cenu 999 Kč.
Více informací o jednotlivých hrách naleznete na www.xbox.cz nebo na facebook.com/xbox.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse