Multifunkční laserová tiskárna Epson AcuLaser CX28DN

22. 10. 2010 08:02    Rubrika: Tiskové zprávy

Společnost Epson® uvádí na trh novou multifunkční laserovou tiskárnu pro velký objem tisku

Multifunkční laserová tiskárna Epson AcuLaser CX28DN

Řada tiskáren Epson AcuLaser CX28DN nabízí efektivitu a funkčnost pro střední a velké podniky.

Společnost Epson představuje nejnovější přírůstek do své nabídky barevných tiskáren pro podniky, řadu multifunkčních laserových tiskáren AcuLaser CX28DN. Toto kompaktní, moderní, multifunkční zařízení bylo vytvořeno tak, aby zvládlo neustálou tiskovou zátěž, skenování a kopírování v jakémkoli podniku. Měsíčně dokáže zpracovat až 60 000 stran měsíčně.

Při rychlosti vytištění první stránky za 18 sekund a rychlosti tisku 24 stran za minutu u barevného i černobílého tisku dokáže tiskárna Aculaser CX28DN díky tonerům Acubrite vytvářet vysoce kvalitní dokumenty formátu A4 při nejvyšších rychlostech. Standardem je oboustranný tisk, stejně jako kopírování, díky oboustrannému automatickému podavači dokumentů. Efektivita tiskárny s certifikací ENERGY STAR® a velkokapacitní tonerové kazety pomáhají udržet nízké provozní náklady.

Protože je tiskárna Aculaser CX28DN standardně v nabídce s rozhraním Gigabit Ethernet, splní požadavky středních a velkých týmů. Uživatelé s potřebou většího objemu tisku mohou kapacitu tiskárny zvýšit díky přídavnému zásobníku papíru na 500 listů nebo volitelného pevného disku. Kromě těchto funkcí nabízí tiskárna rovněž různé režimy skenování, například skenování do e-mailu, na FTP a na síť, a také přímý tisk a skenování z USB.

Thomas Brique, Laser Product Manager ve společnosti Epson, k tomu dodává: „Řada tiskáren Aculaser CX28DN představuje integrované laserové řešení pro náročné pracovní skupiny, které vyžadují tiskárnu a kopírku schopnou práce s barevnými i černobílými dokumenty při vysoké rychlosti bez ztráty kvality. Byly integrovány všechny standardní emulace z jazyka Postscript do jazyka PCL, díky čemuž dosáhneme bezproblémové integrace do všech IT prostředí."

Multifunkční laserová tiskárna AcuLaser CX28DN je k dostání od října 2010 za doporučenou maloobchodní cenu 29.700,- Kč vč. DPH.

Klíčové parametry
- Rychlá a spolehlivá multifunkční barevná tiskárna pro střední a velké pracovní skupiny;
- kompaktní barevná laserová tiskárna pro formát A4 typu 3 v 1 s vysokou kapacitou tisku;
- rychlý tisk až 24 stran za minutu barevně i černobíle;
- oboustranný tisk a oboustranný automatický podavač dokumentů;
- standardní emulace PS3 a PCL 6;
- podpora přímého tisku z jednotky USB;
- dostupnost různých režimů skenování: skenování do e-mailu, na FTP, SMB, do paměti USB atd.;
- síť Gigabit Ethernet a podpora IPv6;
- tonerové kazety s vysokou výtěžností pro udržení nízkých nákladů;
- certifikace ENERGY STAR®.