Cloud Computing Conference - Red Hat

25. 10. 2010 12:34    Rubrika: Tiskové zprávy

Na Cloud Computing Conference za Red Hat vystoupí zahraniční host

Cloud Computing Conference - Red Hat

Přednášky zahraničních hostů patří většinou mezi nejkvalitnější, a jsou také mezi návštěvníky velmi oblíbené. Proto jsme uvítali změnu v programu, tedy že za společnost Red Hat/Servodata se přednášky ujme Frank Weyns z Nizozemí, a návštěvníci se tak budou mít možnost setkat s opravdu významnou osobností této společnosti. Jako Principal Solution Architect spolupracuje Frank Weyns s velkými společnostmi na úspěšné implementaci produktů Red Hat Entreprise. Jeho specializací jsou high availability clustering, virtualizace a cloud computing. Během své zajímavé kariéry získal zkušenosti například ve společnostech Shell, Ordina, Ericsson and Openwave.
Ve svém příspěvku se bude Frank věnovat postupu při plánování, budování a řízení cloudu. Představí také přístup společnosti Red Hat k této problematice, která se spíše než na revoluci zaměřuje na evoluci cloudu, V druhé části přednášky, v rámci "cloud-in-a-box", předvede využití cloudu na reálném příkladu.
Svou spolupráci v rámci strategické aliance představí na konferenci také společnosti EMC, Cisco, VMware a S&T. Důraz bude kladen na řešení IT jako služba, který ve spojením těchto významných společností přináší unikátní koncept Virtualization Computing Environment . Představen bude také například produkt vCloud Director, technologie Cisco UCS či problematika správy datových center ze strany společnosti S&T.
Cloud Computing Conference se koná již příští úterý 2.listopadu 2010 v Kongresovém centru U Hájků. Detailní program, profily všech partnerů konference a registrační formulář najdete na www.cloudconference.cz. Hlavní cenou návštěvnické ankety bude netbook ACER, který věnovala společnost GFI.