Microsoft Office pro Mac 2011 - prodej v Česku

26. 10. 2010 20:19    Rubrika: Tiskové zprávy

Uživatelům Mac přináší vůbec poprvé aplikaci Outlook a plnou kompatibilitu s dokumenty PC

Microsoft Office pro Mac 2011 - prodej v Česku

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Microsoft dnes začal v České republice prodávat novou verzi kancelářské sady Microsoft Office pro Mac 2011. Uživatelům operačního systému Mac OS X nabízí plnou funkčnost aplikací Word, Excel, PowerPoint a vůbec poprvé i e-mailového klienta Outlook. Vytvořené dokumenty je možné nově upravovat i online přes bezplatnou hostovanou službu od společnosti Microsoft a sdílet je jak s uživateli počítačů Mac, tak i ostatních platforem. Přestože bude na český trh dodávaná anglická verze, bude obsahovat nástroje pro kontrolu pravopisu v češtině.
„Nová sada Microsoft Office pro Mac 2011 umožní domácím uživatelům a studentům vytvářet profesionální dokumenty, prezentace a tabulky, které následně mohou sdílet s kamarády, spolužáky či učiteli bez ohledu na používanou platformu. Plnou kompatibilitu a možnost přístupu k dokumentům v podstatě odkudkoliv ocení i firemní uživatelé při sdílení materiálů se svými kolegy, zákazníky či obchodními partnery,“ říká Aleš Kaluža, marketingový manažer produktových kategorií ve společnosti Microsoft.
Sada Microsoft Office pro Mac 2011 je dostupná ve dvou hlavních edicích. Sada Microsoft Office pro Mac Home Student 2011 zaměřená na domácnosti a studenty obsahuje aplikace Word pro Mac, Excel pro Mac a PowerPoint pro Mac či komunikační nástroj Messenger pro Mac. K zakoupení je buď ve verzi jedné licence za doporučenou cenu 2690 Kč, nebo jako zvýhodněné rodinné balení se třemi licencemi za doporučenou cenu 3490 Kč.
Sada Microsoft Office pro Mac Home Business 2011 zaměřená na firemní uživatele a podnikatele navíc zahrnuje aplikaci Outlook pro Mac, která je plně kompatibilní s vyhledávací funkcí Spotlight a zálohovací utilitou Time Machine. Sada také umožňuje připojení k e-mailům přes Exchange nebo vzdálený přístup k Office. Verze s jednou licencí je k dispozici za doporučenou cenu 5990 Kč a verze se dvěma licencemi se prodává za doporučenou cenu 8990 Kč.
Všechny edice nové sady Microsoft Office pro Mac 2011 je možné zakoupit v obchodní síti produktů Apple a online obchodech.

Tiskové zprávy

Diskuse