IP Communication Workshop 2010 - Sjednocujeme komunikace

27. 10. 2010 20:34    Rubrika: Tiskové zprávy

První ročník konference a výstavy IP Communication Workshop se koná 23. listopadu 2010 v Praze

IP Communication Workshop 2010 - Sjednocujeme komunikace

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Konference a výstava IP Communication Workshop 2010, která naváže na šest let úspěšných ročníků IP Telephony Workshopu, se uskuteční v úterý 23. listopadu v pražském Kongresovém centru U Hájků. Jejími hlavními tématy budou letos hlasová, datová a multimediální komunikace, a nyní velmi aktuální téma Unified Communications.

Setkání odborníků z předních společností poskytujících služby IP komunikací představí současné technologie spojené s touto oblastí. Návštěvníci se seznámí nejen s možnostmi produktů a služeb pro lepší spolupráci, lepší kontakt mezi lidmi, pro rychlejší a kvalitnější formy komunikace, ale také s jejich dalšími aspekty, například energetickou efektivitou či problémy, které může jejich zavedení uživatelům přinést.

Hlavním partnerem konference je společnost Cisco Systems, partnery poté DAMOVO a Dialogic. Mezi účastníky budou zástupci dalších významných jmen v oboru: Joyce, PROFIcomms a RETIA. S odborníky a zástupci dodavatelů řešení budou moci návštěvníci diskutovat ve výstavní části konference.

Stručně o programu
Program zahájí svou nezávislou přednáškou docentka Masarykovy Univerzity, Eva Hladká, která se bude zabývat problémy spojenými s přenosem a zpracováním dat v IP sítích, a porovná klasický koncept skupinového vysílání s multicastem virtuálním. Přístup společnosti Cisco Systems k problematice Unified Communications přiblíží ve své prakticky orientované přednášce Petr Růžička. Na něj naváže i společnost DAMOVO ČR, která představí svá komunikační řešení, včetně možností jejich přizpůsobení zákazníkovi.

Návštěvníky jistě zaujme přednáška společnosti Dialogic o nových možnostech v sítích třetí generace, které přináší široké portfolio služeb ve spojení s chytrými telefony a webem 2.0. Konferenční program uzavře David Vít za CTI-PRO, který ve svém příspěvku představí platformy a vysoce úsporná řešení pro konvergenci telekomunikačních služeb.

Podrobný program konference, profily partnerů a registrační formulář naleznete na www.ipcw.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse