SAP Business ByDesign i na vašem iPhonu

1. 11. 2010 15:07    Rubrika: Tiskové zprávy

SAP Business ByDesign i na vašem iPhonu – první oficiální aplikace SAP na Apple iTunes Store

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

S rostoucím počtem uživatelů pracujících mimo kancelář roste i poptávka po mobilních aplikacích pro přístup k firemním datům. Možnost pracovat kdykoliv a odkudkoliv se stává prioritou i v oblasti podnikových informačních systémů. Společnost SAP proto vytvořila klientskou aplikaci pro mobilní zařízení se systémem iOS (iPhone, iPod, iPad), která umožňuje pracovat s informacemi ze SaaS (software as a service) řešení SAP® Business ByDesign™. Mobilní aplikace byla vytvořena zejména pro střední podniky a je k dispozici zdarma na Apple iTunes Store pro všechny zákazníky využívající SAP Business ByDesign FP 2.5.

Současná verze aplikace osloví primárně vedoucí pracovníky a obchodníky, kteří potřebují okamžitý přístup k aktuálním informacím přímo „z terénu“. Ze svého iPhonu mohou okamžitě schvalovat, připomínkovat či zamítat plánované platby, interní dokumenty či vytvářet objednávky. Samozřejmostí je přístup k záznamům z CRM modulu – informace o zákaznících, zaměstnancích i aktuálních úkolech tak budou mít stále po ruce. Vedoucí pracovníci pak ocení souhrnné reporty a přehledy obchodních aktivit. Aplikace komunikuje také s modulem skladu a zobrazuje aktuální stav zásob s možností rezervace či zadání nové objednávky.

Nadcházející verze aplikace bude podporovat i další mobilní platformy a rozšíří nabídku funkcí a podporovaných scénářů. Plánována je také podpora začlenění obsahu třetích stran do nabídky aplikace.

Aplikace je k dispozici pro všechna iOS 3.1.3 (a vyšší) zařízení. Veškerá datová spojení jsou realizována zabezpečeně přes https. Pro uživatele SAP Business ByDesign feature pack 2.5 je aplikace k dispozici na iTunes.

Tiskové zprávy

Diskuse