IP Communication Workshop 2010: Registrace spuštěna

3. 11. 2010 13:11    Rubrika: Tiskové zprávy

Ve středu 27. října 2010 byla spuštěna registraci na konferenci IP Communication Workshop, která je jednou z nejvýznamnějších akcí v ČR zaměřených na IP komunikaci. Akce představí současné i nové komunikační technologie, spolu s trendy a směry jejich rozvoje.

IP Communication Workshop 2010: Registrace spuštěna

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění


Hlavní pozornost bude letos věnována fenoménu Unified Communications. K čemu vlastně sjednocené komunikace slouží? Jedná se o technologicky novou generaci komunikačních tech¬nologií, která umožňuje sdílet vaše různé komunikační prostředky navzájem. Naplňuje tak komunikační potřeby dnešní společnosti, která se již nechce omezovat pouze na jeden komunikační prostředek. Tato technologie zároveň přináší daleko vyšší efektivitu komunikace.

Co uděláte, když potřebujete od Vašeho kolegy informa¬ci? Použijete telefon, chat, email nebo mobil? Co když má Váš kolega právě obchodní jednání? Zamysleli jste se už nad tím, který způsob je v dané situaci nejvíce efektivní? Řešením jsou sjednocené komunikační kanály, aplikace a zařízení. Trendem v oblasti je také maximální zjednodušování přístupu, a také různé doplňkové systémy, přinášející například možnost pořádání audio a video konferencí s možností vytvoření vícecestného komunikačního prostředí. Oproti tradičním systémům pak uživateli přinášejí nástroje na sdílení prezentací, desktop aplikací či multimédií.
Hlavním partnerem konference je společnost Cisco Systems, partnery poté DAMOVO a Dialogic. Mezi účastníky budou zástupci dalších významných jmen v oboru: Joyce, PROFIcomms a RETIA. S odborníky a zástupci dodavatelů řešení budou moci návštěvníci diskutovat ve výstavní části konference.
Konference a výstava IP Communication Workshop 2010 se uskuteční v úterý 23. listopadu v pražském Kongresovém centru U Hájků. Podrobný program konference, profily partnerů a registrační formulář naleznete na www.ipcw.cz.

Tiskové zprávy

Diskuse