T-Mobile 3G - další města pokryta

3. 11. 2010 19:46    Rubrika: Tiskové zprávy

T-Mobile 3G: další města pokryta

TISKOVÁ ZPRÁVA - v původním znění

- Nově v Orlové, Táboře, Frýdku Místku a šesti menších městech
- Internet v mobilu stále zdarma k vyzkoušení
- Rychlý mobilní internet pro 1/3 populace České republiky

T-Mobile i v době předvánočního shonu pokračuje v intenzivním pokrývání nejmodernější 3G sítí. Nyní se z této technologie mohou těšit i obyvatelé dalších tří větších měst – Tábora, Orlové a Frýdku Místku. Rychlý mobilní internet je však dostupný i v dalších šesti menších městech. Pokryta je 1/3 populace České republiky.
Od lednového spuštění 3G sítě nabrala výstavba značnou rychlost. Od 3. listopadu tak díky nejmodernější datové technologii může surfovat 99 % populace Tábora, 92% populace Orlové a 97 % populace Frýdku-Místku. Ochuzeni však nebudou ani obyvatelé dalších šesti obcí, kde je nyní 3G sít dostupná. Jsou to: Říčany, Sezimovo Ústí, Roztoky, Jesenice, Šlapanice a Rousínov. K dalšímu posílení došlo v Praze, Brně a Ostravě, Liberci a Ústí nad Labem.
T-Mobile i nadále pokračuje v přechodu na technologii HSPA+ (Evolved High-Speed Packet Access), kterou nabídne jako první operátor v České republice. Tato technologie umožní rychlejší přenos dat, zvyšuje rovněž kapacitu sítě. Ta zároveň bude připravena na služby další generace LTE.
Možnost vyzkoušet si mobilní internet zdarma pro nové i stávající zákazníky stále platí. Tarifním zákazníkům stačí objednat zvýhodnění Internet v mobilu Standard nebo Internet v mobilu Klasik a získají surfování na celý měsíc zdarma. Pro uživatele předplacených karet je připraven Twist Surf+ na 2 týdny zdarma. Nabídka platí pro první aktivaci těchto zvýhodnění. Zákazníci stále mohou vyzkoušet i připojení v notebooku ve speciální edici Twist Internet za 299 Kč s datovým limitem 500 MB. V ceně SIM je obsažen měsíc surfování zdarma. Do konce roku navíc zákazník dobíjí za internet měsíčně jen 249 Kč.
Rychlý mobilní internet je nyní dostupný pro obyvatele 30 měst a obcí: Praha, Plzeň, Brno, České Budějovice, Olomouc, Pardubice, Hradec Králové, Zlín, Ostrava, Teplice, Prostějov, Havířov, Liberec, Ústí nad Labem, Karlovy Vary, Karviná, Kladno, Opava, Most, Přerov, Třebíč, Orlová, Tábor, Frýdek Místek, Říčany, Sezimovo Ústí, Roztoky, Jesenice, Šlapanice a Rousínov. Během roku 2012 bude pokryto na pět set měst.
Více informace na www.t-mobile.cz/internet.

Tiskové zprávy

Diskuse